Til toppen

PBO

Thyra Shirt Blue multi

Produktnummer: 229521-44
Fra:

inkl. mva.

Thyra Shirt er en delikat Paisley mønstret skjorte fra PBO. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og lange ermer. Den har en avslappet passform og kommer i en nydelig silkekvalitet. Dette er blusen som lett kan kles opp og ned, perfekt til enhver anledning. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.

 

  • 93% Silke
  • 7% Spandex

      Finvask

 

Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.

Skjorten er normal til stor i størrelsen. Står du mellom to størrelser anbefaler vi den minste.

NEO NOIR
Avery F Blazer Sand
Avery Blazer fra Neo Noir er en komfortabel blazer i klassisk design fra Neo Noir. Den har skulderputer, jakkeslag, lommer foran og lukkes med en knapp. Blazeren kommer i en myk og drapert kvalitet som er løstsittende. Dette er den perfekte blazeren som kan styles til det meste.
229503-103

CAMBIO
Parla Cosy Overdyed Blue
Smal jeans fra Cambio. Denne modellen heter Parla Cozy Overdye og er den mørkeste "jeansen" fra Cambio. Denne ligner veldig på vår modell Paris. Parla kommer med dekorerte baklommer og 32 tommers lengde på bena, klassisk medi-høyde på livet, knapp og glidelås. Mørkeblå bukse med mørk beige søm som gjør den enkel å bruke til både fest og hverdag. En veldig god jobbukse som kan styles med både blazer og skjørte, samt enkle og pyntet overdeler fra både Munthe og Levetè Room.
228802-40