Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Strikk

Her finner du strikkegensere og pullovers i nøye utvalgte materialer. Fra den fineste merinoull og mohair for kalde dager i vinterhalvåret til lett sommerlig strikk i lin. Enten du er ei dame av farger eller om du liker det nøytralt. Størstedelen av vårt utvalg i gensere står vi for selv med våre Tricot-gensere. Vi har eksempelvis gensere med høy hals, cardigans og mer ordinære gensere med både rund og v-hals.

 

Hold deg varm

Her i nord er minusgrader dessverre ikke noe vi slipper unna. Men som man sier: det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, ikke sant? Vi hjelper deg med å holde varmen mens gradestokken kryper nedover utover høsten og vinteren. Fra Filippa K har vi for eksempel den deilige genseren Soft Mohair R-Neck. Den består av 50 % mohairull, sitter komfortabelt og kommer i to behagelige pastellfarger – sky og mousse. Fra vår egen kolleksjon vil du blant annet finne høyhalsede gensere i merinoull, som Aspen Sweater, Two-Tone Chunky SWTR og Highneck Fine Merino.

 

Fargelegg hverdagen

Kaldt og mørkt vær kan være deprimerende, men det er selvfølgelig ikke til noe hinder for å kunne ta på seg klær med livlige farger. I ull har vi for eksempel dristige Alma Jenay Pullover fra Bruuns Bazaar, glitrende Lurex Knit fra Gustav og sportslige Voyage Sweater fra Munthe. Til sommergarderoben kommer du ikke utenom Tricots lingensere Summer Sweater og Linen Flower, som bokstavelig talt er som to blomsterenger i genserform.

Lenker
Min side