Til toppen

Fabienne Chapot

Sophia Blouse Cream

Produktnummer: 229888-12
Fra:

inkl. mva.

Sophia Blouse er en nydelig skjortebluse med broderte blomster fra Fabienne Chapot. Den har klassisk krage og kneppestolpe i front som går helt ned, noe som gir en elegant og tidløs look. Den har lange ermer med gullknapper på mansjettene, som gir en ekstra touch av eleganse. Blusen har en avslappet passform som er behagelig ha på seg, samtidig som den gir et sofistikert look. Den passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger, og kan enkelt styles med jeans eller dressbukser. Blusen er laget av 54% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, som er en type viskose som er luftig, smidig og bevisst.

 

 

  • 54% Viscose (LENZING™ ECOVERO™)
  • 46% Viscose

        Håndvask 

  • Blusen er laget av 54% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, som er en type viskose som er luftig, smidig og bevisst. LENZING™ ECOVERO™ er et varemerke for Lenzing AG, og det viser at produktet er laget av bærekraftige materialer som er produsert på en miljøvennlig måte.
     

Blusen er normal i størrelsen.

Brystvidde: 100 cm i størrelse 38.

LOIS
Malena F Megalia Shot White
Malena F Megalia Shot er en kul jeans fra Lois. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv, smale rette ben som er cropped. Style buksen med sneakers og linskjorte for den perfekte sommerlooken.
229768-10

CAMBIO
Piper Short White Denim White
Piper Short er en delikat hvit bomullsjeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdag og fest.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!
229705-10

CAMBIO
Ranee Easy Kick Jersey Navy
Ranee easy kick er en elegant og feminin penbukse i teknisk kvalitet fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv, strikk i midjen og med sydd press. Buksen kommer i en stretchy og teknisk kvalitet med vevd struktur.Den er ettersittende med kick flare nederst på ankelen. Dette er en behagelig penbukse som passer til enhver anledning.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!
229699-46

CAMBIO
Stella Easy Kick Cotton Navy
Stella Easy Kick er en lett og behagelig bukse fra Cambio. Den har stikklommer og passepoilerte baklommer. Buksen er middelshøy på livet med beltehemper. Buksen er cropped og har en rett fasong med god stretch. Dette er den perfekte vår- og sommerbuksen som passer både til jobb og fritid.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!
229708-46

Fabienne Chapot
Brody Broderie Blouse Light blue
Brody Broderie Blouse fra Fabienne Chapot er en vakker bluse som er perfekt for de som ønsker å legge til et sofistikert og feminint element til garderoben sin. Blusen har puffermer som gir en elegant og tidløs look og vakre broderidetaljer. Den har kneppestolpe i front, brede mansjetter og en ståkrage med volangkant rundt, som gir en flott finish. Den kommer i en avslappet passform og er laget av 100% bomull som gjør den myk og behagelig å ha på seg.
229885-48

MUNTHE
Jelima Blouse Ivory
Jelima er en vakker bluse med blomsterprint i 100% silke fra Munthe. Blusen har lange ermer, krage, volangdetaljer og knappelukking øverst. Supersøt bluse med en avslappet passform. Style den med det tilhørende skjørtet Jiselle Skirt for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229731-9

RUE DE FEMME
Lilou Blouse Cream
Lilou Blouse er en romantisk bluse med Broderie Anglaise-stoff. Skjorten har rund hals med ståkrage som åpnes med to knapper for en mer v-hals. Den har lange voluminøse ermer med volangkant over skuldrene og på mansjettene. Supersøt bluse som kan styles til det meste i vår- og sommergarderoben.
229826-12

GUSTAV
Naja Shirt White
Naja Shirt er en nydelig skjorte med vakre broderidetaljer fra Gustav. Skjorten har v-hals, kneppestolpe som går hele veien ned og lange ermer med brede smockmansjetter. Skjorten kommer i en rett og avslappet fasong som er lett å style både til fest og hverdags.
229786-10