Til toppen

Skjorter

Sorter etter:

MONTECRISTO
Linen Shirt L. pink
Linen Shirt er en delikat og klassisk skjorte i vevd lin fra Montecristo. Den har knapper foran og lange ermer med mansjetter. Dette er skjorten som oser sommer og kan styles både opp og ned etter behov.
229362-67

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Naja 10 Shirt White
Naja Shirt er en supersøt skjortebluse fra Levete Room. Den har halvlange ermer med en liten puff, knepping foran og rundhals. Skjorteblusen har en avslappet fasong og kommer i en luftig linkvalitet. Style blusen til hverdags, fest, jobb eller ferie for dette er blusen som passer til enhver anledning.
229375-10

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Serina 2 Shirt Cream
Serina 2 Shirt er en supersøt halvermet bluseskjorte fra Levete Room. Blusen har puffermer, skjult knappestolpe, rundhals og kommer i et rutete mønster. Skjorten har en lett A-fasong og er løstsittende fra bysten og ned. Style skjorteblusen med en hvit bukse til jobb eller fest og med en shorts eller jeans til hverdags. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229367-12

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 54 Shirt White
Denne er bare så lekker. Klassisk skjorte med en liten vri! Denne overdelen har krisp hvit bomullskvalitet som man bare føler seg så fin i. Den har knepping i front og kinakrage. Finnes også i en nydelig dus rosa farge.
229376-10

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 54 Shirt Pink
Denne er bare så lekker. Klassisk skjorte med en liten vri! Denne overdelen har crisp og solid bomullskvalitet som man bare føler seg så fin i. Den har knepping i front og kinakrage. Finnes også i en klassisk hvit..
229376-60

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 61 Shirt White
Isla Solid 61 er en klassisk hvit skjorte fra Levete Room laget i en herlig bomullsblanding. Den er oversized med avrundet kant, krage, skjult knappelukking foran og med lange tydelige mansjetter. Et tidløs tilegg til garderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229377-10

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Saki 3 Blouse Kaki
Saki 3 Blouse er en søt bluse med et sommerlig blomsterprint fra Levete Room. Den har korte ermer med falne skuldre, v-hals med knapper. Blusen har dekorative rynkedetaljer på bærestykke og har en boxy fasong. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229364-31

RUE DE FEMME
Mumi Shirt Offwhite
Mumi shirt er en vakker skjorte med broderie angalise fra Rue De Femme. Skjorten har krage og kneppestolpe som går helt ned. Den er rett i fasongen med en søt bølgekant nederst. Dette er en avslappet og romantisk skjortebluse som er lett å style. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229348-11

Tilbud

DANTE 6
Serena Blouse Butter cream
Serena Blouse er en nydelig bluse med søte detaljer fra Dante. Blusen er laget av seersucker i bomull- og har volangkrage og puffede ermer Den har rund hals med kneppestolpe foran som går helt ned. Dette er en supersøt bluse som passer til enhver anledning
229280-445

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Sicily 4 Shirt Fuchsia
Sicily Shirt er en nydelig bluse med et herlig print fra Levete Room. Skjorten har høy hals med skjult kneppelukking som kan kneppes opp for en litt mer åpen utringning. Den har rynkede skuldre og voluminøse ermer med mansjetter. Blusen har en rett og avslappet fasong. Dette er blusen som setter farge på sommerantrekket.
229369-61

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Nanna 1 Shirt Light blue
Nanna 1 Shirt er en herlig oversized skjorte fra Levete Room. Skjorten har krage med skjult kneppelukking foran og knapper på mansjettene. Skjorten er litt lengre bak enn foran, og kommer i en dus blåfarge med pinstriper. Bruk skjorten til hvite linbukser med en t-skjorte under eller style den med den tilhørende shortsen Nanna. Skjorten kan også brukes som en kjole. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229365-48

Tilbud

GUSTAV
Rita Frill Shirt Coral
Rita Frill Shirt er en søt skjortebluse fra Gustav. Blusen har rett fasong og er uten ermer. Den har delikate detaljer som rusjekanter langs kneppestolpen og ermene. Nydelig bluse som passer til det meste i sommervarmen.
229329-63