Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

AMERICAN VINTAGE

Razpark Sweater Pomme chine

Produktnummer: 229176-473

Razpark Sweater er en supermyk og lett strikkegenser fra American Vintage. Den har rett passform med båthals og lange ermer. Style genseren over en hvit skjorte med en sort dressbukse til kontoret eller med en hvit bukse og sneakers til hverdags. Dette er strikkegenseren som kan brukes heleåret.

  • 44% ULL
  • 30% POLYAMID
  • 20% ALPACA
  • 6% ELASTANE

AMERICAN VINTAGE
Betim Sweater Nude
Betim Sweater fra American Vintage er en kortermert delikat strikkegenser. Den er rett og kort i fasongen med en litt dypere rund utringning foran. Style den med en bluse med blondekrage eller bare som den er med et par tøffe jeans til.
229175-62

TRICOT
Fine Merino Sweater Green
Endelig er fine merino sweater tilbake! Verdens beste strikke genser i 100% merinoull, tettsittende passform og selvsagt med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak i ryggen. Denne høsten er genseren tilgjengelig i hele syv farger. -Black, nude, green, dark green, beige, navy og brown.
228823-30

Tilbud

AMERICAN VINTAGE
Yanbay Sweater Atoll
Yanbay Sweater er en søt strikkegenser i deilig tynt strikk fra American Vintage. Fluffy med rund hals i en løstsittende kort fasong. Dette er den ultimate strikkegenseren til vår- og sommersesongen. Style den med hvite bukser eller et lett sommerskjørt. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229173-467