Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

LOIS

Raval 16 Megalia Shot White

Produktnummer: 229765-10
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. . Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

Materiale: 44% Bomull, 44% CLY, 8% EME og 2% Elastan
        Maskinvask 30 grader

Buksen er normal i størrelsen.

Buksens midjemål: 68 cm i størrelse 27/32.

Buksens innside beinlengde: 82 cm i størrelse 27/32.

Visning
LOIS Raval 16 Megalia Shot Ecru

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229765-16
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia Shot Azalea pink

Raval 16 Megalia Shot i Azalea Pink er en superfresh slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps.

229765-543
Fra:
Lenker
Min side