Til toppen

PLACE DU SOLEIL

Sorter etter: Navn (a > å)

PLACE DU SOLEIL
Floral Affair Mix Top Green multi
Floral Affair er en nydelig topp fra Place Du Soleil i en lett viskosekvalitet. Den har rund hals med v-skjæring og knapper. Den har lange ermer med knytebånd og dusker samt volangdetaljer på skuldrene. Toppen er løstsittende og kommer i et sommerlig print med herlige kontrastfarger. Nydelig topp som kan styles opp og ned etter sommerens behov.
229388-32

PLACE DU SOLEIL
Monkey Blouse White
Monkey Blouse er en herlig bluse med et lekent monkey print fra Place du Soleil. Blusen har rund hals med v-åpning, lange ermer, volangdetaljer på skuldrene med knytebånd og dusk rundt håndleddet. Blusen er løstsittende og kommer i herlige kontrastfarger som sklir rett inn i sommergarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229391-10

PLACE DU SOLEIL
Monkey Fantasy Dress White
Monkey Fantasy Dress er en herlig kjole med et lekent apekatt-print fra Place Du Soleil. Den har v-utringning med knytebånd og dusker. Kjolen er langermet med strikk nederst på håndleddet. Kjolen er løstsittende og kommer i en herlig bomullskvalitet. Style den med sandaler eller flipflops for den perfekt sommer-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229390-10

PLACE DU SOLEIL
Wonder Dress Pink
Wonder Dress er en nydelig sommerkjole med et fantastisk print fra Place du Soleil. Den har v-utringning med knytebånd og dusker. Kjolen har trekvart lange trompet ermer. Kjolen er løstsittende og kommer i en herlig bomullskvalitet. Style den med et par høye hæler for en pyntet look- eller sleng den over en bikini for en dag på stranden. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229389-60