Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

PBO

Philosopher Tee 124 Navy

Produktnummer: 230394-46
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Philosopher T-Shirt er en klassisk og delikat t-skjorte fra PBO. Den har en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra. Dette er t-skjorten som kan styles til det meste, og logoen i gull passer perfekt under en dressjakke til jobb og fest. Perfekte "go-to"-topp som aldri går av moten. T-skjorten kommer i fire farger: marineblå, rosé, hvit og black. Den er god i størrelsen selv om den er innsvinget."

Materiale: 95% Bomull og 5% Elastan
        Maskinvask 30 grader

T skjorten er normal til stor i størrelsen.

Brystvidde mål: 104 cm i størrelse M.

T skjorte lengde mål: 62 cm i størrelse M.

Vi sender innen 24 timer og leverer kjapt og enkelt med følgende alternativer:

 

Pakke i postkasse - 50kr
Leveres rett i postkassen - Leveringstid 2-3 virkedager

Pakke til hentested -85kr
Leveres til post-i-butikk -Leveringstid 1-3 virkedager

DHL Exspress - 175kr
Leveres på døren - Leveringstid 1-2 virkedager

 

Ombytting
Ombytting er alltid gratis. Du kan både bytte ved sending eller i en av våre fysiske butikker.

Retur
Retur i fysisk butikk er gratis. Returnerer du ved sending holder vi tilbake kr 50 for dette

 

Vi elsker og hjelpe!

Er det noe som helst du lurer på?
Ring oss på tlf 55235310 eller send en e-post til kundeservice@deguy.no

PBO Philosopher Tee 124 Strawberry

"Go-to"-toppen som aldri går av moten, Philosopher T-Shirt fra PBO, er t-skjorten som kan styles til det meste. T-skjorten har et klassisk design med en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra – perfekt under en dressjakke til jobb og fest. T-skjorten kommer i fire farger: hvit, svart, rosé, marineblå, sky blue, coral og strawberry. Den er god i størrelsen, selv om den er innsvinget."

230394-682
Fra:
PBO Philosopher Tee 124 Sky blue

"Go-to"-toppen som aldri går av moten, Philosopher T-Shirt fra PBO, er t-skjorten som kan styles til det meste. T-skjorten har et klassisk design med en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra – perfekt under en dressjakke til jobb og fest. T-skjorten kommer i fire farger: hvit, svart, rosé, marineblå, coral, strawberry og sky blue. Den er god i størrelsen, selv om den er innsvinget."

230394-123
Fra:
PBO Philosopher Tee 124 Spice coral

"Go-to"-toppen som aldri går av moten, Philosopher T-Shirt fra PBO, er t-skjorten som kan styles til det meste. T-skjorten har et klassisk design med en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra – perfekt under en dressjakke til jobb og fest. T-skjorten kommer i fire farger: hvit, svart, rosé, marineblå, sky blue, strawberry og coral. Den er god i størrelsen, selv om den er innsvinget."

230394-681
Fra:
PBO Philosopher Tee 124 Black

Philosopher T-Shirt er en klassisk og delikat t-skjorte fra PBO. Den har en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra. Dette er t-skjorten som kan styles til det meste, og logoen i gull passer perfekt under en dressjakke til jobb og fest. Dette er den perfekte "go-to"-toppen som aldri går av moten. T-skjorten kommer i fire farger: svart, rosé, marineblå og hvit. Den er god i størrelsen selv om den er innsvinget."

230394-99
Fra:
PBO Philosopher Tee 124 White

"Go-to"-toppen som aldri går av moten, Philosopher T-Shirt fra PBO, er t-skjorten som kan styles til det meste. T-skjorten har et klassisk design med en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra – perfekt under en dressjakke til jobb og fest. T-skjorten kommer i fire farger: hvit, svart, rosé og marineblå. Den er god i størrelsen, selv om den er innsvinget."

230394-10
Fra:
PBO Philosopher Tee 124 Rose

"Go-to"-toppen som aldri går av moten, Philosopher T-Shirt fra PBO, er t-skjorten som kan styles til det meste. Philosopher har et klassisk design med en gullfarget logo foran på brystet som gir den det lille ekstra. Dette er den perfekte t-skjorten under en dressjakke til jobb eller til festen. T-skjorten kommer i fire farger: rosé, hvit, navy, svart og hvit. Den er god i størrelsen, selv om den er innsvinget."

230394-68
Fra:
Lenker
Min side