Til toppen

LEVETÉ ROOM

Papay 4 Pullover Blue impression

Produktnummer: 229474-507
Fra:

inkl. mva.

Papay Pullover er en herlig strikkegenser i en nydelig blåfarge fra Levete Room. Genseren har høy hals og kommer i en herlig og myk ullblanding. Dette er en klassisk genser med et avslappet snitt som passer rett inn i høst- og vintergarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S/36.

Genseren er normal til stor i størrelsen.

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Owa 8 Jacket Black
Owa 8 Jacket er en elegant kåpe fra Levete Room. Jakken kommer i en myk og deilig ullblanding med avslappet passform med litt boxy fasong og klassisk krage. Stikklommer og knappelukking i front. Dette er en litt kulere utgave av den klassiske sorte kåpen. Style den med boots og en chunky strikkegenser til hverdags eller med en klassisk dress og støvletter til jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229471-99

PIESZAK
Poline Navy Blue Blue
Poline er en klassisk marineblå denim fra Pieszak. Buksen har høyt liv, skinny passform og fem lommer. Poline kommer i en behagelig bomullsblanding med god stretch. Buksen er sertifisert med Svanemerket. Dette er en fin jeans som kan brukes til både hverdags og jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 28.
229500-40