Til toppen

Hos Deguy er vi kjent for et stort utvalg av fine overdeler til dame fra Munthe, Gustav, Bruuns Bazaar, PBO og Filippa K. Vi har satset på gode kvalitetsmerker som vi synes representerer dagens motebilde, og vi produserer topper, t-skjorter, skjorter og bluser til jobb og fritid under vårt eget merke, Tricot.

Sorter etter:

TRICOT
Flaxplant Poloshirt

Delikat poloskjorte i 100% lin fra vårt eget merke Tricot.  Nydelig kvalitet som føles svalt og deilig mot huden i sommermånedene. Krage, lange armer og knebbing fra brystet og opp. Kommer i fire pene farger denne sesongen, light blue, white, brown og beige. 100% Lin
227717

TRICOT
Cardigan Mummy

Nydelig cardigan fra Tricot med lange armer og gode jakkeslag. Perfekt å ha med seg på tur hele sommeren. En delikat basic som kan brukes til så mye! Den kommer i fire fargevarianter denne sesongen, White, Brown, Beige og Black. 100% Lin
227716

PHILOSOPHY BLUES ORIGINAL
BOLSON

227705

Overdeler

 

Nye tider – nye kvaliteter
Det er ikke lenge siden polyester ble sett ned på, men tidene forandrer seg og kvalitetene er under konstant utvikling. Vi ser at resirkulert polyester inntar motebildet og kvaliteten på disse stoffer kan fint konkurrere med andre kvaliteter. Vi ser at flere leverandører fokuserer mer og mer på brukervennlighet og kombinerer gjerne silkestretch og viskose, men også polyester og silke. Det er et ønske at kundene skal få mer glede av plagget og at holdbarheten ikke reduseres over tid.

 

Kvalitet som teller
Kvalitet og service er to av våre grunnpilarer og vi jobber hele tiden med å finne de beste kvaliteter til hver sesong. Vi vet at våre kunder setter stor pris på våre overdeler i silke, lin og merinoull, og vi skal fortsette å levere produkter av høy kvalitet.