Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

OVERDELER

Hos Deguy er vi kjent for et stort utvalg av fine overdeler til dame fra kjente merkevarer som preger motebildet. Tricot, Munthe, Levete Room, Neo Noir, Rue de Femme, Gustav, PBO og American Vintage er noen verd å nevne. Men vi har også mange flere merker i butikkene og her på deguy.no. Vi satser på gode kvalitetsmerker som vi synes representerer dagens mote. Dette er også gode retningslinjer for vårt egenproduserte merke, Tricot. Vi produserer her topper, t-skjorter, skjorter, bluser, med mere, til jobb og fritid. Vi er sikre på at vi kan tilby våre kunder moteriktige styles for enhver anledning blant vår sortimentbredde.

Visning
Sorter
RUE DE FEMME Evania Shirt White

Evania Shirt fra Rue De Femme er en vakker skjortebluse med søte detaljer. Blusen har volangkantet ståkrage med en dekorativ gullknapp i halsen. Den har skjult knappestolpe foran, lange ermer og elastisk mansjett med volang. Skjorten kommer i en rett og avslappet fasong. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230255-10
Fra:
RUE DE FEMME Anisa Shirt White

Anisia Shirt er en vakker skjortebluse med flotte detaljer fra Rue De Femme. Skjorten har ståkrage med rysjer som strekker seg langs knappestolpen i front. Den har dekorative knapper og lange ermer med knapp og mansjett med rysjer. Skjorten kommer i en rett og avslappet passform i en lett viskoseblanding. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230256-10
Fra:
Osmine af Nor Sibba Shirt Navy small flower

Sibba Crepe Blouse fra OSMINE af nor. En vakker bluse fra norske OSMINE af nor med små, rosa blomster på en mørk marineblå base. Sibba Crepe Blouse har lange ballongermer med høy, smocket mansjett med volangkant og puff på skuldrene. Blusen har krage og knappestolpe i front med skjellknapper, og rett passform. Style gjerne blusen med et par jeans eller et skjørt med høyt liv. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230123-612
Fra:
MUNTHE Julianco T-Shirt White

Julianco T-shirt fra Munthe er laget av 100% økologisk bomull. T-skjorten har rund hals, korte ermer og normal passform. Modellen er 172 cm og har på seg størrelse 36.

230089-10
Fra:
NEO NOIR Brielle Multi Stripe Shirt Navy

Brielle Multi Stripe Shirt er en superfin pinstripe skjorte fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, v-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en rett og løstsittende passform. CM mål str. 38 (bryst: 53 / lengde: 60)

230233-46
Fra:
NEO NOIR Sarna S Voile Blouse Dark grey

Sarna S Voile er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har rund hals med nøkkelhullsåpning bak på ryggen og lange voluminøse ermer med volanger over skuldrene samt smock mansjetter. Blusen kommer i en herlig bomullsvoile med en avslappet og falden passform.

230234-77
Fra:
NEO NOIR Brielle Solid Shirt Sky blue

Brielle Solid Shirt er en supersøt skjorte fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, V-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en rett og løstsittende passform. CM mål str. 38 (bryst: 53 / lengde: 60)

230232-123
Fra:
NEO NOIR Brielle Satin Blouse Champagne

Brielle Satin Blouse er en supersøt skjortebluse fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, v-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en fin drapert kvalitet som passer til enhver anledning. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230228-104
Fra:
NEO NOIR Brielle Solid Shirt White

NEO NOIR Brielle Solid Shirt Sky blue 34 Produktnummer: 230232-123-34 EAN: 200000627492 NEO NOIR 799,00 inkl. mva. Størrelse 1 Brielle Solid Shirt er en supersøt skjorte fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, V-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en rett og løstsittende passform. CM mål str. 38 (bryst: 53 / lengde: 60)

230232-10
Fra:
NEO NOIR Detri Knit Blouse Grey Melange

Detri Knit Blouse fra Neo Noir er en kul strikkegenser med flotte detaljer. Den har rette ermer med ribbet mansjett og lav skuldersøm. Genseren har rund hals, avslappet passform og har kontrasterende stitch-detaljer. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230128-224
Fra:
Copenhagen Muse Sequince Tee Black

Sequince Tee er en lekker paljett topp fra Copenhagen Muse. Toppen har båthals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform med god elastisitet. En must-have i garderoben til festlige anledninger. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Toppen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230108-99
Fra:
Copenhagen Muse Ibra Pullover Peyote w/black

Ibra Pullover fra Copenhagen Muse er en stilig mønstret strikkegenser. Genseren har albulange puffermer med ribbet mansjett og rund hals med ribbekant rundt. Den kommer i en feminin fasong som er lett å style til både bukser og skjørt. Bruk den som den er, eller bruk den over en skjorte som en vest. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230112-582
Fra:

Nye tider – nye kvaliteter


Det er ikke lenge siden polyester ble sett ned på, men tidene forandrer seg og kvalitetene er under konstant utvikling. Vi ser at resirkulert polyester inntar motebildet og kvaliteten på disse stoffer kan fint konkurrere med andre kvaliteter. Vi ser at flere leverandører fokuserer mer og mer på brukervennlighet og kombinerer gjerne silkestretch og viskose, men også polyester og silke. Det er et ønske at kundene skal få mer glede av plagget og at holdbarheten ikke reduseres over tid.

 

Kvalitet som teller


Kvalitet og service er to av våre grunnpilarer og vi jobber hele tiden med å finne de beste kvaliteter til hver sesong. Vi vet at våre kunder setter stor pris på våre overdeler i silke, lin og merinoull, og vi skal fortsette å levere produkter av høy kvalitet.

Lenker
Min side