Til toppen

Hos Deguy er vi kjent for et stort utvalg av fine overdeler til dame fra kjente merkevarer som preger motebildet. Tricot, Munthe, Levete Room, Neo Noir, Rue de Femme, Gustav, PBO og American Vintage er noen verd å nevne. Men vi har også mange flere merker i butikkene og her på deguy.no. Vi satser på gode kvalitetsmerker som vi synes representerer dagens mote. Dette er også gode retningslinjer for vårt egenproduserte merke, Tricot. Vi produserer her topper, t-skjorter, skjorter, bluser, med mere, til jobb og fritid. Vi er sikre på at vi kan tilby våre kunder moteriktige styles for enhver anledning blandt vår sortementbredde.

Sorter etter:

MUNTHE
Parsnip Top
Kort skjorte i 100% økologisk bomull. Skjorten har en vanlig passform og vakre broderie anglaise detaljer. Korte ermer, knappelukking foran og dekorative lommer på brystet. 
228769

MUNTHE
Patiala Top
Langermet topp i 100% økologisk bomull. Toppen har en rund nakke, en slank silhuett og volum i den øvre delen av ermene. Tilgjengelig i et elegant og tidløst leopardtrykk. 100% økologisk bomull
228770

MUNTHE
Paita Top
Topp i bærekraftig viskose med halv korte puffermer og et vakkert trykk. Toppen har en litt tett passform, knappelukking foran og knyting i midjen. Kan styles med både jeans, sommerbukser i lin og pene dressbukser. 
228768

MUNTHE
Padua Shirt
Vakker topp i økologisk bomull og et nydelig blomstertrykk. Toppen har korte ermer, ruffles på kragen og ermene og to knapper i halsen. 97% org. bomull 3% elastan
228767

MUNTHE
Pata T-Shirt
T-skjorte i 100% bærekraftig bomull med et kult trykk på forsiden. T-skjorten har en vanlig passform, rund hals og korte ermer med en tynn ribbe. T-skjorten kommer kun i hvit hos oss.
228766

NEO NOIR
Celia Solid Blouse
Nydelig bluse med feminine detaljer, volanger ned sidene, ballongermer og kappe rundt livet. Passformen er løs og komfortabel, og stoffet er en myk, drapert sateng med struktur i overflaten. Toppen kan styles til lyse sommerbukser, jeans og til svarte penbukser.  100% polyester
228733

Levete Room
Nikoline 2 Shirt
Lekker bluse i engelsk blonde med høy krage med knepping. Kommer i to lekre farger, off-white og svart. Kort ermer med strikk for mer puffet skuldre. Veldig fin i passformen og behagelig for varme sommerdager.
228744

NEO NOIR
Rimma Smock Blouse
Søt liten bluse med v-hals i 100% bomull med liten erm med strikk og håndstydde detaljer på skuldrene for en mer avslappet look. Kan enkelt styles med både bukse og skjørt.  100% bomull
228737

BRUUNS BAZAAR
Katka Janita Tee
På utkikk etter en deilig og feminin t-skjorte vil vi anbefale denne fra Bruuns Bazaar. Den kommer i 100% lyocell som er en fantastisk viskosekvalitet som faller tungt og gir deg en sval følelse på varme sommerdager. Overdelen er pyntet med en volang/kappe rundt hoften for et mer feminint uttrykk. Ermen går et stykke ned uten å bli for lang. Den perfekte t-skjorten som du kan ha utenpå bukser og skjørt.  100% lyocell
228765

Tricot
Lin-Cot Cardigan
Superfin cardigan fra Tricot! Denne strikkejakken er laget i en deilig blanding av lin og bomull. Kommer i tre delikate farger, grønn, sort og sand. Kan enkelt styles med en ribbet singlet eller t-skjorte og jeans.
228703

Tricot
Lin Knit Fisherman
Myk og behagelig sommergenser i lin og bomull fra Tricot. Genseren løs ribbestrikket for en mer fyldigere look og har lukking i halsen med ton i ton "perleknapper". En absolutt favoritt denne sommeren som passer inn i en hver base garderobe. Kan enkelt styles med jeans, fargede bukser, skjørt og til og med over en enkel kjole. Tricot er kjent for sin høye kvalitet i naturmaterialer og selges eksklusivt hos Deguy og Amanda Kong Oscars gate.
228702

NEO NOIR
Rachel Smock Shirt
Klassisk bluse fra Neo nOir med en vri. Denne overdelen har smockdetalj foran og bak, pluss på ermene. Superfin å bruke alene til bukser eller under strikkeplagg. 80% Rayon 20% Nylon
228759

Overdeler

Nye tider – nye kvaliteter


Det er ikke lenge siden polyester ble sett ned på, men tidene forandrer seg og kvalitetene er under konstant utvikling. Vi ser at resirkulert polyester inntar motebildet og kvaliteten på disse stoffer kan fint konkurrere med andre kvaliteter. Vi ser at flere leverandører fokuserer mer og mer på brukervennlighet og kombinerer gjerne silkestretch og viskose, men også polyester og silke. Det er et ønske at kundene skal få mer glede av plagget og at holdbarheten ikke reduseres over tid.

 

Kvalitet som teller


Kvalitet og service er to av våre grunnpilarer og vi jobber hele tiden med å finne de beste kvaliteter til hver sesong. Vi vet at våre kunder setter stor pris på våre overdeler i silke, lin og merinoull, og vi skal fortsette å levere produkter av høy kvalitet.