Til toppen

Overdeler Outlet

Sorter Navn (a > å)
Tilbud

PBO
Convoy Blazer Pebble
Convoy Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra PBO. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag , skulderputer, er helforet og lukkes med en knapp i front. Blazeren er fasongsydd med fin midjepassform og kommer i en komfortabel stretchkvalitet. Style den med den tilhørende buksen Mira Pants til jobb og fest, eller bruk den med jeans og sneakers til hverdags.
229202-287

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Embelia Haven Vest Grey
Nydelig vest med rutet mønster og knyting i livet fra Bruuns Bazaar.
229062-70

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Gymla 9 Poncho Sand Melange
Lekker strikkeponcho fra Levetè Room korte ermer og halv høy hals. Splitt på begge sider og er perfekt under en skjorte eller langermet topp. Kan også være et flott alternativ til en lang cardigan og kan enkelt brukes under en kåpe eller boblekåpe for ekstra varme. Kan oppleves litt stor i størrelsen, men fasongen er ikke formsydd så litt ekstra rom må man godta. Kommer i den lys sandfarge.
229045-335

Tilbud

MUNTHE
Helix Rose
Helix er en vakker topp med søte detaljer fra Munthe. Toppen har korte ballongermer med dekorative trimmebånd på ermene, langs halsen, foran og bak. Den har v-utringning foran som lukkes med knytebånd. Toppen har rett fasong og er god i størrelsen.
229295-68

Tilbud

PIESZAK
Jenora French Pant Velvet Blue
Jenora jeans fra Pieszak i myk og stretchy fløyelskvalitet. Denne buksen sitter høyt på livet, er slim-fit, ankellang og går ut i en flare nederst. Kommer med franske lommer og i en dyp navy farge. fullfør antrekket med tilhørende blazer i samme kvalitet.
229075-40

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Lucille Loewe Vest Camel
Blazer vest med belte i midjen. Perfekt over en skjorte eller som en vest med matchende Lucille Leoni-shorts.
228772-102

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Magnolia 5 Jacket Black
Magnolia 5 Jacket er en lett og elegant quilted jakke fra Levete Room. Jakken har høy hals med kneppelukking med trykknapper hele veien ned. Den har to lommer i front på hver side, Levete logo på ryggen som går ton i ton med fargen på jakken. Jakken har en avslappet passform som er lettå style til vår- og sommergarderoben.
229212-99

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Nuka 5 Sweatshirt Oxford Tan
Kul oversized vest fra Levete Room i veldig behagelig joggebukse-kvalitet. Denne vesten har glidelåser i begge sidene som kan åpnes opp og danne splitt. Vesten er detaljert med en fin levete-logo nederst på siden av plagget.
229221-412

Tilbud

BEAUMONT
Poplin Nylon Jacket Kaki
Poplin Nylon Jacket er en superfin, uforet bomberjacket fra Beaumont med sorte detaljer. Den har to doble lommer foran, strikk på mansjett og nederst på jakken som kan strammes. Stilige detaljer som kreppet søm på ryggen og på ermene. Den er rund i halsen med sort ribbekant og lukkes i front med sort glidelås. Dette er vår- og sommerjakken som passer både til bukser og skjørt. Den er stor i størrelsen.
229264-31

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Selina 3 Blouse Pink
Lekker bluse fra Levete Room i delikat dus rosa. En enkel overdel med korte ermer, rund hals og knyting bak i nakken. Laget i en behagelig kreppkvalitet perfekt for sommervarmen. Normal i størrelsen. Finnes også i hvit.
229372-60

Tilbud

TRICOT
Summer Pointelle Sweater Caramel
Vårens kuleste bomullsgenser er kommet i 3 farger, blå, brun og offwhite. Lekker Pointelle-strikket genser som er vid og stor i modellen. Lange ermer som kan brettes opp og kan styles med en høy jeans og sneakers. Rund hals og ribbestrikket cuffs for ekstra en ekstra chunky look.
228087-109