Til toppen

DANTE 6

Ohara Sweater Butter cream

Produktnummer: 229583-445
Fra:

inkl. mva.

Ohara Sweater er en quiltet bomullsgenser med stilige detaljer på skuldrene. Genseren er laget i vattert bomullsjacquard og har puffermer med lange mansjetter og fremhevede skuldre, noe som gir en moderne silhuett. Style genseren med en skinnbukse for en komfortabel og kul look. Modellen er 182 cm høy og har på seg størrelse 2/S/36.

 

  • 70% Bomull
  • 30% Polyester

        

        Maskinvask 30 grader.

 

Genseren er normal i størrelsen.

DANTE 6
Duran Leather Pants Butter cream
Duran Leather Pants er en superelegant skinnbukse i flott kvalitetsskinn fra Dante 6. Buksen har elastisk høy midje med volanger og lærbelte. Buksen har sidelommer og kommer i en komfortabel passform med god stretch. Duran er laget i premium nappa-stretch-skinn som er supermyk og behagelig å ha på seg. Et must-have til høst og vintergarderoben. Style genseren med en strikkegenser for en casual-look, eller kle den opp til fest og jobb med en elegant bluse. .
229586-445

DANTE 6
Duran Leather Pants Raven
Duran Leather Pants er en superelegant skinnbukse i flott kvalitetsskinn fra Dante 6. Buksen har elastisk høy midje med volanger og lærbelte. Buksen har sidelommer og kommer i en komfortabel passform med god stretch. Duran er laget i premium nappa-stretch-skinn som er supermyk og behagelig å ha på seg. Et must-have til høst og vintergarderoben. Style buksen med en strikkegenser for en casual-look, eller kle den opp til fest og jobb med en elegant bluse. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg str 2/S/36.
229586-438