Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

NYHETER

Her finner du de siste nyhetene fra alle våre kjente merkevarer som Lois, Munthe, Levetè Room, American Vintage, Gustav, Cambio, PBO, Pieszak, Rue de Femme, Neo Noir, Save the Duck, Bruuns Bazaar, Enamel Copenhagen, Montecristo og ikke minst Tricot. Nyhetene er sortert slik at det siste som er ankommet er øverst. Bruk gjerne rullegardinen for å sortere annerledes.

Visning
Sorter
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en kortermet skjorte med vakre blondedetaljer. Skjorten har en klassisk skjortekrage, cap-ermer og skjult knappestolpe foran. Den er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230653-529
Fra:
Copenhagen Muse Oline Skirt Jet stream

Oline Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt med et delikat mønster fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 177 cm høy og har på seg størrelse S. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230654-529
Fra:
NEO NOIR Jill S Voile Blouse White

Jill Voile Blouse fra Neo Noir er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har skjult kneppestolpe foran, v-utringning og volanger rundt kragen og mansjettene, noe som gir den et vakkert og elegant utseende. Den har en avslappet passform og kommer i 100% bærekraftig bomullsvoile. Den kan styles med jeans eller dressbukser, og passer til både formelle og uformelle anledninger.

230620-10
Fra:
Copenhagen Muse Poplin Dress Black

Copenhagen Muse Poplin Dress er en todelt kjole som er samlet med en yoke foran. Kjolen har cap-ermer, avrundet halslinning og folder på skjørtedelen. Kjolen åpnes med glidelås bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230652-99
Fra:
Copenhagen Muse Poplin Dress Cashmere Blue

Poplin Dress fra Copenhagen Muse er en todelt kjole som er samlet med en yoke foran. Kjolen har cap-ermer, avrundet halslinning og folder på skjørtedelen. Kjolen åpnes med glidelås bak. Modellen vår er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230652-260
Fra:
NEO NOIR Odesa Embroidery Blouse Black

Odesa Embroidery Blouse er en vakker bluse med hullmønster fra Neo Noir. Blusen har V-utringning, krage med volangkant og korte ballongermer med strikk nederst. Den kommer med en avslappet passform i 100% bomull. Style blusen for en sommerlig look med en denimshorts, eller for en mer elegant stil kan du kombinere den med et par vide linbukser. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230535-99
Fra:
PBO Morino Top 124 Sky blue

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, spicy coral og sky blue. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-123
Fra:
PBO Morino Top 124 Spice coral

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue og spice coral. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-681
Fra:
PBO Morino Top 124 star white

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue, spice coral og white. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 2 T-shirt Turtledove

Ginger 2 T-Shirt er en delikat strikket t-skjorte fra Levete Room. T-skjorten har en løs passform og er designet med et trendy mønster. Style den med det matchende skjørtet Ginger 1 Skirt og et par sandaler for en komplett look. T-skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230615-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 1 Skirt Turtledove

Ginger 1 Skirt er et feminint strikket midi-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har elastisk linning og er designet i et delikat strikket mønster. Style skjørtet med den tilhørende t-skjorten Ginger 2 og et par sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230614-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gytna 2 Top white combi

Gynta 2 Top er en klassisk T-skjorte fra Levete Room. Toppen har rund hals, korte ermer og en avslappet passform. Den kommer i en myk og elastisk kvalitet med et stripete mønster. Modellen er 176 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230610-722
Fra:
Lenker
Min side