Til toppen

DANTE 6

Nicci Sequins Top Silver grey

Produktnummer: 229689-134
Fra:

inkl. mva.

Nicci er en elegant og feminin topp fra Dante 6 i mini paljettstrikk. Toppen har turtleneck med knappelukking bak, lange trompetermer og figurnær passform med splitter nederst på hver side. Dette er toppen som er perfekt til fest og moro. Bruk den til bukser eller skjørt og du er klar for sesongens festligheter. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2/S.

 

  • 50% Polyester
  • 50% Metallisk-stoff

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2/S.

Toppen er normal i størrelsen.

CAMBIO
Ava Wool Subs Black
Ava Wool er en elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med elastisk midje, stikklommer og lange vide ben med sydd press . Style buksen til fest med pumps og en lekker bluse eller med sneakers og en chunky ullgenser til hverdags.
229596-99

DANTE 6
Duran Leather Pants Raven
Duran Leather Pants er en superelegant skinnbukse i flott kvalitetsskinn fra Dante 6. Buksen har elastisk høy midje med volanger og lærbelte. Buksen har sidelommer og kommer i en komfortabel passform med god stretch. Duran er laget i premium nappa-stretch-skinn som er supermyk og behagelig å ha på seg. Et must-have til høst og vintergarderoben. Style buksen med en strikkegenser for en casual-look, eller kle den opp til fest og jobb med en elegant bluse. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg str 2/S/36.
229586-438