Til toppen

DANTE 6

Nantes Ruffle Blouse Raven

Produktnummer: 229691-438
Fra:

inkl. mva.

Nantes er en nydelig bluse fra Dante 6. Blusen har høy krage med vakre volang detaljer og a-symmetrisk knappelukking. Den har lange voluminøse ermer med puffede skuldre og elastiske mansjetter. Blusen har en avslappet passform og er laget i organza-jacquard. Nydelig bluse som er lett å kle opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2.

 

  • 60% Polyester
  • 40% Polyamid

       Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2.

Blusen er normal i størrelsen.

ENAMEL
Bracelet Isla Pearl
Vårt Isla-armbånd er en ny måte å tenke på et chunky armbånd, siden det både er et perlearmbånd, men også et chunky kjedearmbånd. Vi har lagt til en skreddersydd organisk lenke som gir Isla-armbåndet et feminint preg. Dette er et armbånd uten rygg, noe som er fint uansett hvilken vei du snur det. Isla er også tilgjengelig som halskjede.
229601-73

CAMBIO
Farah Basil green
Farah er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er ankellang og flared med sydd press. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.
229588-512

ENAMEL
Necklace Isla Pearl
Isla halskjede er en ny måte å tenke på et chunky perlekjede, siden halvparten av det er et perlekjede og den andre halvparten er en chunky kjede. Vi har lagt til en spesiallaget organisk lenke som gir Isla-kjedet et feminint preg. Halskjedet er fint uansett hvilken vei du snur det, og du kan justere det helt ned så det blir en choker. Isla er også tilgjengelig som armbånd.
229616-73

CAMBIO
Ray 5 Pocket Pale honey
Ray 5 Pocket er en Cambio-favoritt hos Deguy. Dette er en kul fake skinnbukse fra Cambio i en klassisk 5 lommers modell. Buksen har høyt liv med beltehemper og har en smal passform med vanlig benlengde. Buksen puster og kan vaskes i maskin. Superbehagelig bukse som passer både til hverdags og fest.
229420-486