Til toppen

LEVETÉ ROOM

Nanna 1 Shirt Light blue

Produktnummer: 229365-48
Fra:

inkl. mva.

Nanna 1 Shirt er en herlig oversized skjorte fra Levete Room. Skjorten har krage med skjult kneppelukking foran og knapper på mansjettene. Skjorten er litt lengre bak enn foran, og kommer i en dus blåfarge med pinstriper. Bruk skjorten til hvite linbukser med en t-skjorte under eller style den med den tilhørende shortsen Nanna. Skjorten kan også brukes som en kjole. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

 

  • 100% Bomull

         Maskinvask 30 grader

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Nanna 2 Shorts Light blue
Nanna 2 Shorts er en lett og behagelig shorts fra Levete Room. Den har elastisk strikk i livet med Levete Room logo foran, to sidelommer, to jukselommer bak og splitt i sidesømmene. Style den med en enkel t-skjorte eller med den tilhørende skjorten Nanna 1 Shirt for den perfekte sommerlooken.
229370-48

Tilbud

RUE DE FEMME
Goa Shirt Dress Blue
Goa Shirt Dress er en søt blåstripet skjortekjole fra Rue De Femme. Den har rund hals og krage med en liten volangkant rundt. Kneppestolpe som går hele veien ned. Puff på skuldrene og brede mansjetter. Perfekt skjortekjole som kan brukes med eller uten bukse under.
229184-40

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 55 Shirt Heather blue
Isla Solid 55 Shirt er en klassisk skjorte med krage og knepping hele veien ned. Den har en strikkdetalj på innsiden av ermene. Den har avrundede skjortekanter nederst med splitt i siden. Skjorten er litt oversized og stor i størrelsen. Klassisk casual business shirt til enhver anledning.
229215-476