Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

TRICOT

Milano Knit Cardigan Ecru

Produktnummer: 230069-16
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Milano Knit Cardigan er en superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Jakken har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

Materiale: 100% Merinoull
Finvask

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

Modellen bruker vanligvis størrelse S i overdeler.

Jakken er normal i størrelsen. 

Brystvidde mål: 100 cm i størrelse M.

Jakke lengde mål: 52 cm i størrelse M.

TRICOT Milano Knit Cardigan Beige

Milano Knit Cardigan er en superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Jakken har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230069-80
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Black

Milano Knit Cardigan er en superlekker strikkejakke i klassisk design fra norske Tricot. Jakken har dekorative gullknapper foran, brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke i eksklusiv merinoull. Den kommer i en rett passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230069-99
Fra:
Lenker
Min side