Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Midi-kjoler

Visning
Sorter
Copenhagen Muse Poplin Dress Black

Copenhagen Muse Poplin Dress er en todelt kjole som er samlet med en yoke foran. Kjolen har cap-ermer, avrundet halslinning og folder på skjørtedelen. Kjolen åpnes med glidelås bak. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230652-99
Fra:
Copenhagen Muse Poplin Dress Cashmere Blue

Poplin Dress fra Copenhagen Muse er en todelt kjole som er samlet med en yoke foran. Kjolen har cap-ermer, avrundet halslinning og folder på skjørtedelen. Kjolen åpnes med glidelås bak. Modellen vår er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230652-260
Fra:
LEVETÉ ROOM Gemma 1 Dress Turtledove

Gemma 1 Dress er en lett og feminin kjole i viskose fra Levete Room. Kjolen har V-utringning, korte ermer og et knytebelte i livet som gir en fin silhuett. Kjolen kommer i en avslappet passform med et sommerlig mønster. Style kjolen med et par sandaler og en jeansjakke for en kul sommerlook. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230608-353
Fra:
Osmine af Nor Liv Broderie Dress White

Liv Broderie Anglaise Dress fra OSMINE af nor med har et sjarmerende blomsterprint. En nydelig sommerkjole og en av fjorårets bestselgere. Kjolen er dekket av vakkert broderie anglaise - nydelige hullbroderier som er klassisk, elegant og tidløst. Liv Broderie Anglaise Dress har lange ballongermer med puff på skuldrene og høy mansjett med stoffkledde knapper bak. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje med strikk i ryggen. Kjolen har et kort, flowy A-skjørt med en volangkant for ekstra volum. Kjolen er fôret i kroppen og skjørtet, mens armene er ufôret.

230457-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 1 Dress star white

Grolet 1 Dress fra Levete Room er en søt sommerkjole i 100% organisk bomull. Kjolen har rund krage med V-splitt og korte volang-ermer med hullmønster, samt hullmønster og volanger nederst på kjolens skjørtedel. Kjolen kommer i en avslappet passform med knytebelte som markerer midjen og gir den en feminin silhuett. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230603-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 1 Dress Black

Grolet 1 Dress er en søt sommerkjole i 100% organisk bomull fra Levete Room. Kjolen har rund krage med V-splitt og korte volang-ermer med hullmønster, samt hullmønster og volanger nederst på kjolens skjørtedel. Kjolen kommer i en avslappet passform med knytebelte som markerer midjen og gir den en feminin silhuett. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230603-99
Fra:
Osmine af Nor Dagna Voile Dress White orange blossom

Dagna Voile Dress fra OSMINE af nor. Vakker blomstret sommerkjole fra norske OSMINE af nor med et nydelig blomsterprint i orangetoner. Dagna Voile Dress har korte puffermer med volang på mansjettene og en liten rysjekant over skuldrene. Kjolen har firkantet utringning og smocket, elastisk overdel som sikrer en flatterende og komfortabel passform. Skjørtet har lett A-fasong med fint fall. Kjolen kan også brukes off-shoulder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230464-679
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress Black

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, sort og hvit. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-99
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress White

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, hvit og sort. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-10
Fra:
GUSTAV Amalia Short Dress Sand

Amalia Short Dress er en vakker kjole med gull-detaljer fra Gustav. Kjolen har bred utringning med smock. Den har 3/4-lange ermer med smock og volangkant. Kjolen har en voluminøs A-fasong med et tilhørende knytebelte i midjen. Dette er kjolen som passer til bryllup, fest og ferie. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230561-103
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Sand

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-103
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Navy

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-46
Fra:
Lenker
Min side