Til toppen

PBO

Melanite Blouse Cream

Produktnummer: 229526-12
Fra:

inkl. mva.

Melanite Blouse er en delikat bluse med silke foran og jersey på ryggen. Toppen har v-hals og tre skjulte knapper i v-åpningen. Blusen kommer i en behagelig stretchkvalitet med løstsittende passform. Dette er blusen som enkelt kan kles opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

 

Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.

Blusen er normal til stor i størrelsen.

RUE DE FEMME
Eloise Classic Black
Eloise er en superfin og klassisk blazer fra Rue de Femme. Blazeren har to lommer foran som kan åpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kommer i en myk og behagelig stretchkvalitet med skulderputer. Jakken lukkes foran med en knapp. Style jakken med den tilhørende dressbuksen Flare Pants for den perfekt dress-looken Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229534-99

RUE DE FEMME
Flare Pants Black
Flare Pants er en superfin dressbukse fra Rue De Femme. Buksen har stikklommer, strikk bak og hempelukking. Buksen er en kortere modell som gir drakten et moderne løft. Style buksen med den tilhørende Blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229535-99

PBO
Benedikte Shirt Blue
Benedikte Shirt er en vakker skjortebluse med et delikat print fra PBO. Skjorteblusen har kinakrage med kneppestolpe hele veien ned og lange ermer med knapper på mansjettene. Den har løstsittende passform og kommer i en myk og glatt silkeblanding. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34.
229522-40

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Black
Landa Dot blouse er en klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med et lekkert grafisk print.
229511-99

PBO
Luhan Blouse Green
Luhan er en nydelig bluse med et vakkert print fra PBO. Blusen er v-utringet med kneppestolpe hele veien ned og lange ermer med smock rundt mansjettene. Blusen er lett og ledig med en løstsittende passform. Style blusen med en mørkeblå jeans til hverdags og jobb, eller bruk den til fest med en skinnbukse og et par lekre pumps. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.
229524-30

PBO
Thyra Shirt Blue multi
Thyra Shirt er en delikat Paisley mønstret skjorte fra PBO. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og lange ermer. Den har en avslappet passform og kommer i en nydelig silkekvalitet. Dette er blusen som lett kan kles opp og ned, perfekt til enhver anledning. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.
229521-44