Til toppen

PBO

Mavocet Pants Navy

Produktnummer: 229628-46
Fra:

inkl. mva.

Mavocet Pants er en elegant dressbukse fra PBO. Buksen har klassisk fasong med rette ben og høyt liv med beltehemper. Den har skrålommer og lukkes med glidelås og hempe foran. Style buksen med den tilhørende blazeren Solomon til jobb og fest, eller med en strikkegenser for en litt mer casual-look.

 

  • 100% Polyester

        Maskinvask 30 grader

 

Buksen er normal til stor i størrelsen.  Vipper du mellom to størrelser anbefaler vi den minste.

Buksens midjemål: 38 cm i størrelse 38.

Buksens innside beinlengde: 80 cm i størrelse 38.

PBO
Graham Sweater Champagne
Graham Sweater er en delikat strikkegenser i en lett alpakkamiks fra PBO. Genseren har høy hals med dekorative gullknapper. Den er ribbestrikket og kommer i en nydelig champagne farge. Style genseren med et skinnskjørt eller med en dressbukse til jobb og festligheter, eller med jeans til hverdags- og hyttekosen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229629-104

PBO
Solomon Blazer Navy
Solomon Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra PBO. Den har lommer foran med klaff, brystlomme, klassisk jakkeslag , skulderputer, er helforet og lukkes med en knapp i front. Blazeren er fasongsydd med fin midjepassform og kommer i en komfortabel stretchkvalitet. Style den med den tilhørende buksen Mavocet Pants til jobb og fest, eller bruk den med jeans og sneakers til hverdags.
229627-46

LEVETÉ ROOM
Warren 3 Blouse Offwhite
Warren 3 Blouse er en superlekker party-bluse fra Levete Room. Blusen har rund hals, lange ermer og kommer i en avslappet passform med glitrende metalliske tråder i en lett og elastisk kvalitet. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S.
229666-11

NEO NOIR
Alice Suit Pants Black
Pants with wide legs in a nice quality with crease lines.
229504-99

CAMBIO
Ava Wool Subs Black
Ava Wool er en elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med elastisk midje, stikklommer og lange vide ben med sydd press . Style buksen til fest med pumps og en lekker bluse eller med sneakers og en chunky ullgenser til hverdags.
229596-99

CAMBIO
Farah Black
Farah er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er ankellang og flared med sydd press. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.
229588-99

LOIS
Silvia Suple Ecru Ecru
Silvia Suple er en elegant og klassisk dressbukse fra Lois. Dette er en slengbukse i en chinoskvalitet med skrålommer som kan sprettes opp om man ønsker, høyt liv med beltehemper og jukselommer bak. Dette er den perfekte from desk to party dressbuksen til sommergarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27.
229144-16