Til toppen

PBO

Luhan Blouse Green

Produktnummer: 229524-30
Fra:

inkl. mva.

Luhan er en nydelig bluse med et vakkert print fra PBO. Blusen er v-utringet med kneppestolpe hele veien ned og lange ermer med smock rundt mansjettene. Blusen er lett og ledig med en løstsittende passform. Style blusen med en mørkeblå jeans til hverdags og jobb, eller bruk den til fest med en skinnbukse og et par lekre pumps. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.

 

  • 100% Viskose

       Finvask

 

Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.

Blusen er stor i størrelsen.

PBO
Benedikte Shirt Blue
Benedikte Shirt er en vakker skjortebluse med et delikat print fra PBO. Skjorteblusen har kinakrage med kneppestolpe hele veien ned og lange ermer med knapper på mansjettene. Den har løstsittende passform og kommer i en myk og glatt silkeblanding. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34.
229522-40

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Black
Landa Dot blouse er en klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med et lekkert grafisk print.
229511-99

NEO NOIR
Landa Dot Blouse Cream
klassisk bluse fra Neo Noir med v-hals i front og smock detaljer. Blusen kommer i en fin draperende kvalitet og med en lekkert grafisk print.
229511-12

PBO
Thyra Shirt Blue multi
Thyra Shirt er en delikat Paisley mønstret skjorte fra PBO. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og lange ermer. Den har en avslappet passform og kommer i en nydelig silkekvalitet. Dette er blusen som lett kan kles opp og ned, perfekt til enhver anledning. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 34.
229521-44