Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Leveté Room

Leveté Room. Navnet uttales Levity – lightness of mind. Leveté kvinnen er en feminin kvinne som ikke er redd for å leke med elegante og skreddersydde elementer fra herregarderoben. Hun kan mikse stilarter uten å tenke så mye over hvordan det kommer til. Hun gjenspeiler det nordiske og blir inspirert av reiser til storbyer. Hun er stolt og føler seg representabel i alle anledninger. Leveté Room er et prosjekt som lager vakre, moderne og tidløse klær som har som mål å berike en kvinnes kreative måte å kle seg på. Hovedkvarteret i Hellerup, nord for København, er designet som et hjem, hvor Leveté Rooms moderne, klassiske univers skaper genuine produkter for stilsikre kvinner. Denne våren har vi i Deguy plukket ut vårens favoritter fra Levete. Så langt et nydelig leopardskjørt, en fantastisk kjole med lange ermer og to bluser i delikate kvaliteter.

Visning
Sorter
LEVETÉ ROOM Cassie 2 Dress Green

Cassie 2 Dress er en feminin lang kjole med et vakkert blomsterprint fra Levete Room. Kjolen har rund hals, korte ermer med puff og nøkkelhullsåpning på baksiden. Supersøt kjole som passer til enhver anledning i sommer. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229967-30
Fra:
LEVETÉ ROOM Bex 2 Shirt Flame

Bex 2 Shirt fra Levete Room er en klassisk hvit skjorte med oransje striper som gir den en sommerlig look. Skjorten har krage, kneppestolpe hele veien ned og kommer i en rett avslappet fasong. Den er laget i en myk og behagelig bomullskvalitet med Levete-logo festet på skjorten bak i nakken. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229966-387
Fra:
LEVETÉ ROOM Becca 3 Shorts Black

Becca 3 Shorts er en trendy shorts fra Levete Room. Shortsen har glidelås, knappelukking, ekstra lengde og stikklommer samt passepoilerte baklommer. Den er laget i en fin blanding av viskose og lin som er perfekt for en avslappet og trendy sommerlook. Style shortsen med den tilhørende vesten Becca 4 Waistcoat og høye hæler for festlige anledninger. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229960-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-Shirt Shadow lime

Isol 1 T-Shirt er en klassisk t-skjorte med en liten dekorativ puff på skulderen. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

229744-588
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-Shirt Summer green

Isol 1 T-Shirt er en klassisk t-skjorte med en liten dekorativ puff på skulderen. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

229744-587
Fra:
LEVETÉ ROOM Bloom 1 Dress White

Bloom 1 Dress er en kort og feminin kjole fra Levete Room. Kjolen har en trendy one-shoulder design med kapper som gir et voluminøst utseende og en flott silhuett. Den kommer i en myk viskoseblanding som er perfekt til sommerens festligheter. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229962-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Beau 1 Top Black

Beau 1 Top er en stilig tank topp med hullmønster fra Levete Room. Toppen er ermeløs med rund hals og ettersittende passform. Den kommer i en myk og lett strikket viskoseblanding som gir god komfort på varme dager. Beau 1 Top er perfekt for både fest og hverdagsbruk og kan styles med et par linbukser og sandaler for en avslappet trendy look.

229955-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Beau 1 Top Star White

Beau 1 Top er en stilig tank topp med hullmønster fra Levete Room. Toppen er ermeløs med rund hals og ettersittende passform. Den kommer i en myk og lett strikket viskoseblanding som gir god komfort på varme dager. Beau 1 Top er perfekt for både fest og hverdagsbruk og kan styles med et par linbukser og sandaler for en avslappet trendy look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Toppen er normal i størrelsen.

229955-229
Fra:
LEVETÉ ROOM Bine 2 Top

Bine 2 Top er en supersøt bluse fra Levete Room. Blusen har rund hals, korte voluminøse ermer og kommer i en avslappet passform. Den har en vakker design med delikate blonder som gir et feminint utseende. Dette er er blusen som kan enkelt styles opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229954-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Bine 1 Dress Aqua

Bine 1 Dress er en lang og sommerlig kjole fra Levete Room. Kjolen har V-hals og korte voluminøse ermer. Den har vakre blonder som gir en flott detalj til looken. Bine 1 Dress er laget av 100% bomull og kommer i en avslappet passform, noe som gjør den perfekt til varme sommerdager. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229953-273
Fra:
LEVETÉ ROOM Bine 1 Dress White

Bine 1 Dress er en lang og sommerlig kjole fra Levete Room. Kjolen har V-hals og korte voluminøse ermer. Den har vakre blonder som gir en flott detalj til looken. Bine 1 Dress er laget av 100% bomull og kommer i en avslappet passform, noe som gjør den perfekt til varme sommerdager. Kjolen er normal til stor i størrelsen, modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229953-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Becca 4 Waistcoat Black

Becca 4 Waistcoat er en klassisk dressvest fra Levete Room. Vesten har v-utringning, kneppestolpe i front og kommer i en ettersittende passform. Style den til bukser, over en kjole eller en skjorte. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229961-99
Fra:
Lenker
Min side