Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Korte Skjørt

Visning
NEO NOIR Donna Voile Skirt Black

Superfint miniskjørt med søte blondedetaljer fra Neo Noir. Donna Voile Skirt har elastisk midje og kapper med volangkant som gir skjørtet volum. Det kommer i en myk og lett bomullsvoile som er perfekt til varme vår- og sommerdager. Finnes også i andre farger.

229866-99
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Crown blue

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Skjørtet har elastisk midje og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester.

229931-584
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Carin R Skirt White

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Midjen er smock med strikk og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester.

229931-10
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Jessa Skirt Black

Miniskjørt fra Rue de Femme i en myk kvalitet i svart med gullknapper og passpolerte lommer foran. Glidelås bak og foret i myk kvalitet. Normal i størrelsen.

229156-99
Fra:
BUSNEL Bessie Skirt Black

Bessie Skirt er et kort strikkeskjørt i A-fasong fra Busnel. Skjørtet er detaljert med strukturstrikk, fôr, korte frynser og det ikoniske logomerket på venstre side. Dette er skjørtet som kan brukes til alle anledninger, fra skrivebord til middag. Style skjørtet med Busnel Indra Jacket for en komplett-look. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm og har på seg størrelse 38. Skjørtet er laget i 100% østerisk ull.

230310-99
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Navy

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Skjørtet har elastisk midje og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester.

230474-46
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Black

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Skjørtet har elastisk midje og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester. Finnes i flere farger.

230474-99
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Pink

Carin R Skirt er et stilig kort skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har to lag volanger og en stilig splitt foran, som legger til ekstra dimensjon og bevegelse. Skjørtet har bred smock-midje, som gir det en moderne look og er samtidig superkomfortabelt å ha på seg. Skjørtet kommer i pink, black, light blue, white, sand og green.

230474-60
NEO NOIR Carin R Skirt Green

Carin R Skirt er et stilig kort skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har to lag volanger og en stilig splitt foran, som legger til ekstra dimensjon og bevegelse. Skjørtet har bred smock-midje, som gir det en moderne look og er samtidig superkomfortabelt å ha på seg. Skjørtet kommer i green, black, light blue, white, sand og pink.

230474-30
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Sand

Carin R Skirt er et stilig kort skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har to lag volanger og en stilig splitt foran, som legger til ekstra dimensjon og bevegelse. Skjørtet har bred smock-midje, som gir det en moderne look og er samtidig superkomfortabelt å ha på seg. Skjørtet kommer i sand, black, light blue, white, pink og green.

230474-103
Fra:
PBO Karmonti Leather Skirt Black

Karmonti Leather Skirt er et stilig og elegant skinnskjørt fra PBO. Skjørtet er kort med elastisk midje og lukkes med glidelås og knapp bak. Det har lommer i siden samt glidelås nederst på hver side. Karmonti er laget i 100% lammeskinn som er mykt og behagelig. Dette er skjørtet som passer til hverdags, fest og jobb. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230054-99
Fra:
PBO Marmonti Skirt Black multi

Marmonti Skirt er et stilig og elegant tweed skjørt fra PBO. Skjørtet er kort med elastisk midje og lukkes bak med glidelås og knapp. Det har to dekorative lommer med en gullknapp i front og kommer i et delikat zig zag mønster med beige bunntone. Dette er skjørtet som passer like godt til hverdags som til fest og jobb. Style gjerne skjørtet med den tilhørende blazeren Monia. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230058-91
Fra:
Lenker
Min side