Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

GUSTAV

Jill T-shirt LS Blue Nights

Produktnummer: 229994-425
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Jill T-Shirt fra Gustav er en elegant t-skjorte med et nydelig brocademønster som går ton i ton med fargen på t-skjorten. Toppen har båthals og lange ermer. Den kommer i en myk og behagelig modalblanding med en ettersittende passform, ønsker du at den skal sitte løsere anbefaler vi å gå opp en størrelse. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

Materiale: 35% Polyester og 65% Modal
Maskinvask 30 grader

Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36.

Brystvidde mål: 88 cm i størrelse M.

Toppens lengde: 58 cm i størrelse M.

GUSTAV Jill T-shirt LS Beetle

Jill T-Shirt fra Gustav er en elegant t-skjorte med et nydelig brocademønster som går ton i ton med fargen på t-skjorten. Toppen har båthals og lange ermer. Den kommer i en myk og behagelig modalblanding med en ettersittende passform, ønsker du at den skal sitte løsere anbefaler vi å gå opp en størrelse. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229994-592
Fra:
GUSTAV Jill T-shirt LS Milky

Jill T-shirt LS Beetle Jill T-shirt LS Beetle - slideshow 1 Jill T-shirt LS Beetle - slideshow 2 GUSTAV Jill T-shirt LS Beetle Produktnummer: 229994-592 GUSTAV Fra: inkl. mva. Størrelse 1 Jill T-Shirt fra Gustav er en elegant t-skjorte med et nydelig brocademønster som går ton i ton med fargen på t-skjorten. Toppen har båthals og lange ermer. Den kommer i en myk og behagelig modalblanding med en ettersittende passform, ønsker du at den skal sitte løsere anbefaler vi å gå opp en størrelse. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229994-591
Fra:
Lenker
Min side