Til toppen

SAVE THE DUCK

Janeth Jacket Elephant grey

Produktnummer: 229558-501
Fra:

inkl. mva.

Janeth Jacket er en trendy og kul puffer-jakke fra Save The Duck. Jakken kommer i en avslappet a-fasong. Den har lange ermer med glidelås på mansjettene, sidelommer og toveis glidelås -lukking i front. Den har klassisk hette og logo-patch på den ene armen. Jakken er vattert med plumtech, Save The Ducks innovative polstring som eliminerer behovet for dyrefjær, og er dessuten ultralett, termisk og pustende. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2.

 

 

  • 100% resirkulert polyester

 

Modellen vår er175 cm høy og har på seg størrelse 2.

Jakken er stor i størrelsen.

Rygglengde str.2 er 70 cm.

PBO
Graham Sweater Champagne
Graham Sweater er en delikat strikkegenser i en lett alpakkamiks fra PBO. Genseren har høy hals med dekorative gullknapper. Den er ribbestrikket og kommer i en nydelig champagne farge. Style genseren med et skinnskjørt eller med en dressbukse til jobb og festligheter, eller med jeans til hverdags- og hyttekosen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229629-104

HOSIERY HEAVEN
Hosiery Heaven Black
Verdens beste strømpebukse er kommet tilbake! Perfekt til alle og har fortsatt den brede og myke strikken i livet som gjør at den alltid holder seg på plass. 
225913-99

PBO
Marmonti Leather Skirt Black
Marmonti Leather Skirt er et stilig og elegant skinnskjørt fra PBO. Skjørtet er kort med elastisk midje og lukkes bak med glidelås og knapp. Det har to dekorative lommer med en gullknapp i front, og er laget i 100% lammeskinn som er mykt og behagelig. Dette er skjørtet som passer til hverdags, fest og jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229625-99

LOIS
Raval 16 Shiny Micro Rosin
Raval 16 Shiny Micro er en superherlig cord-bukse fra Lois. Raval modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretch kvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps.
229485-490

SAVE THE DUCK
Jacelyn Coat Elephant grey
Jacelyn long quilted coat er blandt save the duck sin Recycled collection, som introduserer en rekke dyrefrie plagg laget av resirkulerte materialer. Kommer med en diagonal quilting. Den har en hette med snøring og glidelåslukking. Den runde grønne logoen på ermet, den lille trekantede resirkulerte logoen og flagget, pluss det originale trykket på fôret minner oss på Save the Duck sin branding på en ellers klassisk kåpe i en tidløs farge.
229561-501

SAVE THE DUCK
Tess Jacket Coffee brown
Tess Jacket fra Save the Duck er en polstret, vattert jakke laget av 100% nylon. Jakken kommer i en vannavvisende finish utstyrt med avtagbar hette, sentral dobbel glidelås, to sidelommer med glidelås og justerbare mansjetter med knapper. Jakken har logo på venstre arm som går ton i ton med fargen på jakken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse
229559-503