Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

SAVE THE DUCK

Jacket D39370W Luck

Produktnummer: 228875

Så kul boblejakke fra Save The Duck. Vi elsker den høye kragen og at jakken har en glossy finish som gir et mer fab preg. Lommer i sidene og med en ave the duck patch på den ene armen. Denne jakken kommer du til å elske gjennom hele høsten og vinteren. Jakken har et litt oversized design men vi mener likevel du bør velge din vanlige størrelse. Størrelsene går fra 1-4. Modellen på bildene er 175cm høy og bruker størrelse 1. Hun måler 60cm rundt livet og 90cm rundt hoftene. Brystmålet hennes er 80cm.

Vattert med maxi krage i 100% nylon stoff veldig lett og kompakt fra hånden myk og rund. Den har utmerket vindtett ytelse, takket være konstruksjonen med høy tetthet. Den spesielle etterbehandlingen gir den et silkeaktig og lyst utseende. Glidelåsen er sentral sort plast med dobbel personlig glidebryter, lommene er lave med svart tilpasset trykknapplukking. Utstyrt med glidelåsbeskyttelse med grosgrain-tape trykt "Animal free" og maxi intern trykk bak "100% animal free". Plagget er ferdig med en svart makrologo påført på venstre erme.

100% nylonstoff, veldig lett og kompakt, med myk og glatt håndfølelse. Den har utmerket 'vindtett' ytelse, takket være den høye tetthetskonstruksjonen. Den spesielle etterbehandlingen gir den et silkeaktig og lysende utseende.