Til toppen

NEO NOIR

Italy Knit Blouse Black

Produktnummer: 229506-99
Fra:

inkl. mva.

Italy Knit Blouse er en supersøt strikketopp med en fin overlappende look. Den har v-utringning med lange ermer og en asymmetrisk kant som går opp foran. Toppen kommer i en tynn og myk viskoseblanding og har en ettersittende passform.

 

  • 70% Viskose
  • 30% Nylon

       Finvask maskin

 

Toppen er normal i størrelsen.

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 64 Shirt Balsam green
Isla Solid 64 Shirt fra Levete Room er bare så lekker. Skjorten har klassisk krage med kneppelukking, voluminøse ermer med rynker på skuldrene og under bysten. Skjorten kommer i en avslappet a-fasong og er lett å style både til hverdags og jobb. tilgjengelifg i tre farger, denne nydelige grønnfargen, hvit og sort.
229478-506

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 64 Shirt Black
Isla Solid 64 Shirt er en søt skjorte fra Levete Room. Skjorten har klassisk krage med kneppelukking, voluminøse ermer med rynker på skuldrene og under bysten. Skjorten kommer i en avslappet a-fasong og er lett å style både til hverdags og jobb. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229478-99

LEVETÉ ROOM
Valerie 2 Shirt Rose whip
Valerie Shirt er en vakker skjorte med et nydelig blomstermønster fra Levete Room. Skjorten har klassisk krage med kneppelukking foran, voluminøse ermer med mansjetter. Skjorten kommer i en glatt viskosekvalitet og har en avslappet passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229481-510

LEVETÉ ROOM
Vida 3 Shirt Chateau Gray
Vida 3 Shirt er en delikat skjorte fra Levete Room. Skjorten har klassisk krage, skjult kneppestolpe og markerte skuldre. Den kommer i en avslappet passform med myk og glatt viskosekvalitet. Dette er blusen som passer perfekt til sorte dressbukser eller til et sort skinnskjørt til jobb og fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229483-371