Til toppen

LEVETÉ ROOM

Isla Solid 64 Shirt Balsam green

Produktnummer: 229478-506
Fra:

inkl. mva.

Isla Solid 64 Shirt fra Levete Room er bare så lekker. Skjorten har klassisk krage med kneppelukking, voluminøse ermer med rynker på skuldrene og under bysten. Skjorten kommer i en avslappet a-fasong og er lett å style både til hverdags og jobb. tilgjengelifg i tre farger, denne nydelige grønnfargen, hvit og sort.

  • 65% Økologisk bomull

  •  30% Polyamid

  • 5% Elastan

LEVETÉ ROOM
Isla Solid 65 Shirt Black
Isla Solid 65 Shirt er en lekker skjorte i bomullsblanding fra Levete Room. Skjorten har avslappet passform med skuldermarkering, klassisk krage og skjult knappelukking i front. Dette er den klassiske hvite skjorten med en kul twist "business, but make it casual" Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229472-99

BRUUNS BAZAAR
Phlox Astri Blouse Black
Phlox Astri er en vakker bluse i trykt mesh fra Bruuns Bazaar. Nettingblusen har høy hals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform. Blusen er transparent og kan brukes alene eller under en cardigan. Modellen på bildet har på seg en topp under. Toppen er normal i størrelsen.
229450-99

LEVETÉ ROOM
Vela 1 Blouse Balsam green
Vela 1 Blouse er en søt bluse fra Levete Room med horisontale striper i sort og grønn. Blusen har rund hals med kneppelukking og lange voluminøse ermer med rynker på skuldrene. Blusen kommer i en avslappet a-fasong som er lett å style opp og ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229477-506

LEVETÉ ROOM
Verle 2 Shirt White
Verle 2 Shirt er en nydelig skjorte fra Levete Room. Skjorten har søte påsydde blomsterapplikasjoner i blått, klassisk skjortekrage og skjult knappestolpe som går hele veien ned. Den kommer i en myk og behagelig kvalitet med en avslappet passform. Bruk skjorten til jeans og sneakers til hverdags eller kle den opp med et skjørt, skinnbukse eller dressbukse til jobb og fest. Dette er skjorten som passer til enhver anledning. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229473-10