Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Festkjoler

Her finner du vårt troe utvalg av kjoler som vi mener passer perfekt til fest og andre store anlednigner som bryllup og lignende. Nåværende sesong inen festkjoler bærer preg av lange snitt med sterke fine farger. Det skal være stas å kjøpe seg en kjole, så nyt å klikke deg gjennom vårt gode utvalg av lange, korte, blomstrete og fargerike festkjoler. Trenden med at kjolene denne sesongen er litt løser gjør det også lettere å handle festkjoler på nett. Husk også at vi har fri frakt og retur på bestillinger over 1500,-.

Visning
Sorter
MUNTHE Oxnara Dress Beige

Oxnara Dress fra Munthe er en elegant kjole med vakre rysjedetaljer. Kjolen har en V-utringning som lukkes med en knapp. Den har korte volangermer, knytebånd i midjen og omslagseffekt på skjørtedelen. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230631-80
Fra:
DANTE 6 Dreamer Open Back Dress clay

Dreamer Dress fra Dante 6 er en elegant maxikjole laget av 100% lin. Kjolen har dyp V-utringning, albuelange ermer med puffskuldre og en splitt foran. Den kommer i en avslappet passform med åpen rygg og innlagt knytebånd som kan justeres etter behov. Dette er drømmekjolen som passer perfekt til varme dager, enten du skal på jobb, fest eller ferie. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230650-727
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Midi Dress Blue glaze

Eva Linen Midi Dress fra OSMINE af nor. Sjarmerende midikjole fra norske OSMINE af nor med et vakkert blomsterprint i blåtoner. Eva Linen Midi Dress har halvlange, store puffermer som vi elsker. Kjolen har firkantet utringning og lett definert midje med elastikk i ryggen som gir en komfortabel passform. Eva Linen Midi Dress har feminint, flatterende midiskjørt med A-fasong og er åpen i ryggen med brede knytebånd som dekker bh-en.

230463-678
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Midi Dress Pink peony

Sjarmerende midikjole fra norske OSMINE af nor med et vakkert blomsterprint i rosatoner. Eva Linen Midi Dress har halvlange, store puffermer vi elsker. Kjolen har firkantet utringning og lett definert midje med elastikk i ryggen som gir en komfortabel passform. Eva Linen Midi Dress har feminint, flatterende midiskjørt med A-fasong og er åpen i ryggen med brede knytebånd som dekker bh-en. Dette lekre printet finnes også på en annenkjole modell fra Osmine, Eva linen dress.

230463-677
Fra:
Osmine af Nor Eva Linen Dress Pink peony

230462-677
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress L. pink

Vakker kjole fra norske OSMINE af nor. Jade Dress er en nydelig kjole kuttet i lett og supermyk sateng med vakkert print. Kjolen har halvlange, feminine puffermer og smock i ryggen som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall. Jade dress kommer også i to andre lekre print.

230458-67
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress Blue flower field

Jade Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra norske OSMINE kuttet i lett og supermyk viskose med vakkert blomsterprint. Kjolen har halvlange, feminine puffermer og smock i ryggen som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall.

230458-675
Fra:
Osmine af Nor Liv Broderie Dress White

Liv Broderie Anglaise Dress fra OSMINE af nor med har et sjarmerende blomsterprint. En nydelig sommerkjole og en av fjorårets bestselgere. Kjolen er dekket av vakkert broderie anglaise - nydelige hullbroderier som er klassisk, elegant og tidløst. Liv Broderie Anglaise Dress har lange ballongermer med puff på skuldrene og høy mansjett med stoffkledde knapper bak. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje med strikk i ryggen. Kjolen har et kort, flowy A-skjørt med en volangkant for ekstra volum. Kjolen er fôret i kroppen og skjørtet, mens armene er ufôret.

230457-10
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress White

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, hvit og sort. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-10
Fra:
GUSTAV Jolee Strap Dress sand coral

Oppgrader garderoben din med denne vakre Jolee kjolen fra Gustav. Kjolen har skulderstropper som kan reguleres etter behov, en flatterende V-hals og glidelås bak. Den har et delikat kontrastfarget bånd rundt bysten og midjen, og det kontrasterende fargemønsteret legger til et snev av eleganse. Skjørtedelen på kjolen er voluminøs med fint fall. Perfekt sommerkjole som kan styles opp og ned etter behov. Modellen er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230563-708
Fra:
GUSTAV Amalia Short Dress Sand

Amalia Short Dress er en vakker kjole med gull-detaljer fra Gustav. Kjolen har bred utringning med smock. Den har 3/4-lange ermer med smock og volangkant. Kjolen har en voluminøs A-fasong med et tilhørende knytebelte i midjen. Dette er kjolen som passer til bryllup, fest og ferie. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230561-103
Fra:
DANTE 6 Marryme Dress Champagne

Marryme Dress er en elegant festkjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på høyre side med delikate knapper. Splitten er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget av sertifisert resirkulert polyester og har mekanisk stretch for en behagelig passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2, som tilsvarer en europeisk 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230507-104
Fra:

FARGERIKE PRINT

Vi er inne i en periode med nydlige fargerike print som gjør at vi får et godt utvalg av farger og uttrykk. Enten du ønsker en Festkjole med leopardmønster, blomsterprint eller en ensfarget kjole til din neste sommerfest så har vi her et godt utvalg her i nettbutikken og i alle våre fysiske butikker.

LANGE FESTKJOLER


Denne sesongen har vi et godt utvalg lange festkjoler som er en stor trend. Midi-kjolene går ned mot leggen mens maxi-kjolene går helt ned til anklene. Disse kommer alle i nydlige, eksklusive print og farger. Her finner du garantert en festkjole som passer perfekt til din neste store anledning. 

Lenker
Min side