Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

FERIEANTREKK

Vi velger stadig nye feriedestinasjoner og hver destinasjon krever derfor forskjellige garderober. Et ukelangt cruise langs den italienske kysten krever helt andre klær enn en helgetur til en storby. Selvfølgelig er klærne du tar med deg på tur avhengig av været du vil møte mens du er borte. Skal du feriere i Norge vil du trenge sommerantrekk til en typisk norsk sommer. I denne artikkelen har vi satt sammen antrekk til forskjellige ferier og stylingtips til både dag- og kvelds-looken.

RIVIERA SOMMER

Antrekk som er komfortable og luftige er din beste venn når du drar på ferie til varmere strøk. Kjoler laget av lette og behagelige stoffer er praktisk ettersom de kan brukes til både dag og kvelds-looken og dessuten tar de liten plass i kofferten. Serina Dress fra Levete Room ser ut som en drøm og er superfin over en bikini med et par sandaler til stranden. Style kjolen med et par lekre pumps og smykker fra Enamel - og voila du er klar for kveldens festligheter.

En enkel fargerik kjole er det smarteste plagget du kan pakke. Candy Print Dress fra Dante 6 er en kjole som gjør det mulig å gå fra strandkjole med badedrakt under og over til middagskjole med det rette tilbehøret. Denne kjolen er luftig og lett samt tar liten plass i kofferten. Dette er kjolen som fort blir helten i sommergarderoben.

 

 

SEAS THE DAY

Skal du på cruise eller båtferie og tilbringe dagene med å gå i land og utforske nye steder? Da er en enkel shorts lett og funksjonell å ha med seg. Anika Shorts fra Pieszak er en behagelig og stretchy shorts som kan styles både opp og ned etter behov. Kle den opp med den herlig toppen Minka Stripe Knit fra Neo Noir for den perfekte maritime-looken. SAIL AWAY WITH ME ....

SWEATER WEATHER - Dette herlige antrekket er passende om man tar seg til land i kaldere strøk. Shortsen Gigi fra Pieszak er stilig og funksjonell og er like fin til fjellsko som til Elisa sandalene fra Philip Hog. Style den med den nye tanktoppen Katy Rosmine fra Bruuns Bazaar og med den myke strikkegenseren East Sweater fra American Vintage når solen går ned. Overnight bagen, Crochet Bag, fra Manzini er perfekt til oppbevaring av bikini, håndkle og skiftetøy.

LANDLIG SOMMER

Skal du tilbringe sommeren i mer landlige omgivelser er komfort nøkkelen. En lett jeans som er løstsittende kan brukes i flere dager og er praktisk både til støvler, sneakers og sandaler. Style den med en klassisk tanktopp på varme dager, og ikke glem å pakke en cardigan som kan brukes til flere antrekk om sommerværet uteblir.

Uansett hvor du ferierer i sommer er linkjolen en must-have. Omslagskjolen Linen Dress fra Montecristo er en vakker og lett feriekjole somkommer i tre farger hos Deguy. Style den med den myke strikkejakken Betim fra American Vintage og kos deg på verandaen langt ut i sommernatten.

SUMMER IN THE CITY

CITY SUMMER

 

En trendy storbyferie til sommeren krever både bukser og kjoler. Den hvite buksen er alltid en favoritt i sommergarderoben og kan brukes sammen med både topper, gensere og jakker. Piper er en stretchy og behagelig bukse fra Cambio som er perfekt til både dag- og kveldsbruk. Style den med den nydelige toppen Rita Frill fra Gustav for en fresh sommerlook.

En stilig kjole er en selvfølge å pakke til en urban storbyferie. Hico Dress fra Munthe er en kul og luftig kjole som du kan kle opp og ned etter behov. Bruk den med Elisa sandalene fra Philip Hog når du skal utforske byen på dagtid, eller style den med et par lekre pumps og et belte i livet for det lille ekstra når det er tid for å ta pulsen på nattens uteliv.

Lenker
Min side