Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

RUE DE FEMME

Eloise Blazer Green

Produktnummer: 229152-30

Flott blazer med gullknapper fra Rue de Femme. To passpolerte lommer foran som kanåpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kjennes myk og behagelig på og skal sitte godt over skuldrene. Ikke alle likerå lukke jakken så tenk på hva du foretrekker.

PIESZAK
Marija Velvet Tailored Blazer Blue
Marija Blazer fra Pieszak i myk velurkvalitet. Denne dressjakken har knappelukking i front, lommer foran og en splitt bak. Jakken har en avslappet passform. Så kul å style med tilhørende bukse i samme kvalitet. Vi elsker denne dype navy fargen som gir et så eksklusivt preg.
229076-40

Tilbud

PHILOSOPHY BLUES ORIGINAL
Mope Ecru
Mope er en lekker Blazer i tidløst design fra PBO. Blazeren er foret, elastisk med diskre skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er go to blazeren som kan brukes til det meste. Passer perfekt med tilhørende bukse Macan
228673-16

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Osla 1 Jacket Navy
Super lekker dressjakke fra Levete room. Denne stylen har mørk blå base med vertikale striper. Jakken har dobbelknepping i front men den vi synes den er kulest når du bruker den åpen. Brett gjerne opp ermene så den delikate beigefargen i foringen kommer frem. Dette er en lang oversized style men den er normal i størrelsen likevel.
228887-46