Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dressbukser & Penbukser

Deguy ar bestandig vært god på å kle opp foretningskvinnen. Vi har derfor et godt sortement dressbukser og penbukser for dame. Flere av modellene har også tilhørende blazer. Man kan da mikse og matche draktene, leke med skjorter, bluser og t-skjorter inni, eller gå for et mer cashual uttrykk ved å bruke en penbukse / dressbukse til sneakers og en enkel overdel. Se gjennom vårt flotte utvalg av dressbukser til dame og ta gjerne også en titt etter tilhørende dressjakker i kategorien Jakker i menyen.

Visning
Sorter
CAMBIO California Linen Pure white

Delikat vår og sommerbukse fra Cambio. California Linen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230548-651
Fra:
CAMBIO California Linen Champagne

California Linen er en superherlig vår og sommerbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230321-104
Fra:
CAMBIO California Linen Black

Superherlig vår og sommerbukse fra Cambio. California Linen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230321-99
Fra:
CAMBIO Renira Stone

Delikat og klassisk ankellang dressbukse fra Cambio. Renira Superstretch har høyt liv med lommer foran og skjulte baklommer, beltehemper og glidelåslukking. Buksen kommer i en smal passform med god stretch. Style den med skjorte og dressjakke til jobb eller en enkel t-skjorte og sneakers til hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230314-253
Fra:
CAMBIO Krystal Linen Black

Krystal Linen er en lett og ledig linbukse fra Cambio. Buksen har middelhøyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til kontoret. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager.Buksen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230368-99
Fra:
SAND Dori High Trousers Kitt

Dori High Trousers er en klassiske dressbukser med tidløst design fra Sand. Buksen har behagelig fasong med medium høyt liv med beltehemper og vide rette ben. Den har stikklommer, passepoilerte baklommer og lukkes med knapp og glidelås. Style den med den tilhørende Blazeren Remi for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230466-81
Fra:
SAND Dori Linen Trousers Light blue

Tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Dori Linen Trousers fra Sand har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. FInnes også i beige.

230468-48
Fra:
SAND Dori Linen Trousers Beige

Dori Linen Trousers fra Sand er en tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Buksen har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230468-80
Fra:
CAMBIO France Black

France er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er flared og kommer i full lengde. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230312-99
Fra:
CAMBIO Amelie Navy

Amelie er en elegant bukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper og vide utsvingende ben som gir en sofistikert look. Buksen lukkes med knapp, krok og glidelås for en sikker passform. Amelie har sidelommer og passepoilerte baklommer. Den faste, elastiske stoffkvaliteten sørger for komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele dagen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Amelie er en perfekt bukse for en tidløs og stilfull garderobe.

230313-46
Fra:
NEO NOIR Alice Suit Pants Black

Alice Suit Pants fra Neo Noir er en stilig dressbukse som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Buksen har lange, vide ben, høy midje med beltehemper og sidelommer. Dette er en klassisk dressbukse som passer perfekt både til hverdags og fest.

230477-99
Fra:
NEO NOIR Cassie Suit Pants Navy

Klassisk og tidløs dressbukse fra Neo Noir. Cassie Suit Pants har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Den har rette ben og sitter tettsittende over rumpe og lår. Buksen kommer i full lengde. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte for en avslappet hverdagslook, eller kombiner den med loafers og en dressjakke for en stilig og formell stil på jobb eller fest. Kommer også i sort.

230476-46
Fra:
Lenker
Min side