Til toppen

GUSTAV

Costa Shirt Dress Blue print

Produktnummer: 229782-551
Fra:

inkl. mva.

Costa Shirt Dress er en elegant og behagelig viskosekjole i et delikat leopardprint. Kjolen er v-utringet og har lange ermer med elastiske mansjetter. Den er lett og løstsittende i modellen med lommer som gir den et litt mer avslappet utrykk. Dette er kjolen som kan brukes til fritid, jobb og fest. Den kan også brukes som en tunika med et par tøffe skinnbukser under. Kjolen er normal til stor i størrelsen.

 

  • 65% Cupro
  • 35% Viskose

ENAMEL
Hoops Celin Clear
Hoops Celin er et par superkule festøredobber for den som elsker en edgy, men fortsatt feminin look. Celin kan brukes på tre forskjellige måter. Bøylene kan enten brukes alene, som et par flotte hverdagsøreringer, eller du kan sette på anhengene på to forskjellige måter. Hvis du snur zirkonia-siden utover vil du få et festlig iøynefallende utseende. Du kan også snu den polerte gullsiden utover for et mer kult, rolig og eksklusivt utseende.
229775-437

ENAMEL
Hoops Sparkling Luna Clear
Lekre Sparkling Luna hoop fra Enamel har alt. Den er klassisk og kul på samme tid, og er uunnværlig for en festlig kveld. Sparkling Luna er også for deg som elsker å gjøre hver dag til en fest og ikke synes noe skal mangle på en helt vanlig mandag.
229608-437

HOSIERY HEAVEN
Hosiery Heaven Black
Verdens beste strømpebukse er kommet tilbake! Perfekt til alle og har fortsatt den brede og myke strikken i livet som gjør at den alltid holder seg på plass. 
225913-99

MUNTHE
Anage Blue
Knelang kjole produsert i en Ecovero viskoseblanding. Kjolen har korte ballongermer, dyp V-hals og knyting i midjen. Vanlig passform. Finnes i dette nydelige blå printet. Modellen er 180 cm høy og har størrelse 36 på.
229441-40

Tilbud

NEO NOIR
Melissa Ink Dress Black
Melissa Ink Dress er en supersøt og feminin kort kjole fra Neo Noir. Kjolen har v-hals, definert midjepanel med elastisk smock i ryggen og lange transparente puffermer. Kjolen kommer i et plissert chiffongstoff med et lekkert beige blomsterprint som passer like godt til hverdags som til fest.
229661-99

Tilbud

PBO
Meneko Dress Blue multi
Meneko Dress er en superfin knelang silkekjole med paisley mønster fra PBO. Kjolen har stolpeåpning i halsen, lange ermer og skjulte sidelommer. Kjolen har et elastisk stykke i ryggen som gir en flott passform uten at kjolen blir for ettersittende. Kommer med en tilhørende underkjole. Bruk kjolen som den er med dressjakke og støvletter, eller bruk den som en tunika til skinnbukser. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229525-44

GUSTAV
Rose Dress Rose
Rose Dress er en nydelig ankellang skjorte-kjole med et vakkert paisley mønster fra Gustav. Kjolen har lange ermer, rund hals og kneppestolpe som går helt ned. Kjolen har smock-stilsøm under bysten med tilpassede mansjetter og lommer med knapper.
229681-68