Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Cambio

Deguy er Norges største på salg av Cambio-bukser. Vi har et stort utvalg av sesongens bestselger i både klassiske jeans, wide leg, flare eller high waist og trendbuksene som culott og cargo. Bestselgeren er Parla Jeans har vi alltid inne, og nykommeren Paris og Lotta er blitt en hit denne våren. Den har vi i flere utgaver. Du vil finne alle våre Cambio-bukser her i nettbutikken og i alle våre fysiske butikker i Norge. Enten det er jeans, penbukser, cargo eller culotte, buksene til Cambio leverer alltid. De er laget i de beste kvaliteter, sitter der de skal på alle og ikke minst er de alltid oppdatert med det siste fra motebildet.

 Cambio satser på langsiktige, tette samarbeid med leverandører og produsenter som streber etter lavest mulig miljøbelastning.    
De har dessuten konseptet WEAR THE FUTURE- bær fremtiden med organisk bomull. Disse jeansene er vevd av ren økologisk bomull. Den økologisk kontrollerte dyrkingen foregår uten sprøytemidler og beskytter dermed grunnvannet. Sertifisert med GOTS: GOTS-sertifiseringen dekker hele tekstilforsyningskjeden, fra høsting av råvarer, gjennom miljømessig og sosialt ansvarlig produksjon til merking og emballasje. Du finner jeansene som oppfyller GOTS-standarden med merket The Greener Cotton i bildekarusellen til produktet.

Visning
Sorter
CAMBIO Piper Short Jeans Medium used

Piper Short Jeans er en delikat jeans fra Cambio i en "medium used" vask. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdags, jobb og ferie. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229922-563
Fra:
CAMBIO Piper Short Denim White

Piper Short er en delikat hvit bomullsjeans fra Cambio med lekre strass detaljer. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdag og fest. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229925-10
Fra:
CAMBIO Stella Easy Kick Flower Pink flower

Stella Easy Kick Flower er en lett og behagelig bukse med et herlig blomsterprint fra Cambio. Den har stikklommer og passepoilerte baklommer. Buksen er middelshøy på livet med beltehemper. Buksen er cropped og har en rett fasong med god stretch. Dette er den perfekte vår- og sommerbuksen som passer både til jobb og fritid. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229928-566
Fra:
CAMBIO Kate Super Slouchy Salvie Khaki

Kate Super Slouchy fra Cambio er en trendy og komfortabel bukse. Buksen har høyt liv med beltehemper og sidelommer, samt lommer på lårene. Buksen kommer i en avslappet passform med strikk nederst på bena for en sporty look. Den er laget av myk viskose og linkvalitet som gjør den lett og ledig å ha på seg, perfekt for varme dager eller avslappende helger. Kate er en allsidig og stilfull bukse som vil skli rett inn i sommergarderoben. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229930-564
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Poppy red

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-562
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Sand

Piper Short Sateen er en delikat bomullsjeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med oppbrett nederst, perfekt sommerjeans som passer både til hverdag, jobb og ferie. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229923-103
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Sand

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-103
Fra:
CAMBIO Paris Flared Denim White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229921-10
Fra:
CAMBIO Paris Flared Summer Well worn

Paris Flared er en superfin slengbukse fra Cambio. Buksen har en moderne"well worn" vask som gir en kul og avslappet sommer-look. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229920-561
Fra:
CAMBIO Mira Summer Linen Oat milk

Mira Summer er en delikat bukse i en behagelig linmix kvalitet fra Cambio. Buksen har middels høyt liv og vide ben med full lengde. Den har beltehemper, stikklommer i sidene og passepoilerte baklommer. Dette er buksen som kan styles med en blazer og loafers til kontoret, eller med en skjorte og sneakers til hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229929-567
Fra:
CAMBIO California Linen Stone marble

California Linen er en superherlig vår og sommerbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229927-454
Fra:
CAMBIO Stella Cropped Chino White

Stella Cropped Chino er en lett bomullsbukse fra Cambio. Den har god stretch, middelshøyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Buksen er ankellang med splitt nederst. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!

229924-10
Fra:
Lenker
Min side