Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Billibi

Boots A5255 Black

Produktnummer: 230176-99
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Håndlagde boots, laget i svart glatt skinn med en rund tå. Støvelen er dekorert med en elastisk panel i sidene og en rem på baksiden. Støvelen er også dekorert med en rem som går over den elastiske sideluken, og remmen har en gullutsmykning. Støvelen har også en svart glidelås på siden. Raw gummisåle gir gått grep også på vinteren.

Billibi Boots A5057 Black

Håndlaget boots fra danske Billibi, laget i svart glatt skinn med en rund tå. Skoen er dekorert med elastiske sideruter og en rem på baksiden. Støvelen er også dekorert med en gylden spenne på siden foran. 3 cm høy hæl og raw gummisåle som gir godt grep. BIllibi er kjent for sitt lekre design og gode kvaliteter som varer. Disse botsene er intet unntak.

230175-99
Fra:
Billibi Long Boots A4744 Black

Håndlaget svart cowboy-støvel som når knehøyde, laget i glatt skinn med en spiss tå og en mellomhøy hæl(ca 4,5cm). Støvelen har karakteristiske sømmer på foten og en buet skaft med dekorative remmer på begge sider.

230177-99
Fra:
Billibi Shoes A3002 Black

Håndlaget sort loafer i glatt skinn med en avrundet tå. Skoen er detaljert med en spenne i skinn og gull. Videre er formen på loaferen inspirert av klassiske herresko, kombinert med feminine detaljer.

230174-99
Fra:
Lenker
Min side