Til toppen

LEVETÉ ROOM

Aster 2 Shirt French vanilla

Produktnummer: 229752-536
Fra:

inkl. mva.

Aster 2 Shirt er en nydelig skjorte med lekre detaljer fra Levete Room. Skjorten har rund krage, korte voluminøse ermer med lett puff på skuldrene og skjult kneppestolpe i front. Den er laget i et transparent stoff med søte påsydde applikasjoner som gir en elegant og tidløs look. Skjorten kommer i en avslappet fasong som passer perfekt for både hverdag og festlige anledninger.

 

 

  • 60% Viskose
  • 40% Polyamid

       Maskinvask 30 grader

Modellen vår er 175 cm høy og  bruker vanligvis størrelse S.

Modellen har på seg størrelse XS.

Skjorten er normal til stor i størrelsen.

Brystvidde: 108 cm i størrelse M.

PBO
Baluka Coat Sand
Baluka Coat er en superfin og lang Trench Coat med flotte detaljer i en vintage design fra PBO. Kåpen har krage, kneppelukking som går hele veien ned, lange vide ermer med reim rundt mansjettene og belte i midjen. Kåpen har splitter i sidene samt splitt bak med kneppelukking. Trendy og klassisk Trench Coat med det lille ekstra.
229842-103

LOIS
Malena F Megalia Shot White
Malena F Megalia Shot er en kul jeans fra Lois. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv, smale rette ben som er cropped. Style buksen med sneakers og linskjorte for den perfekte sommerlooken.
229768-10

PBO
Mope Blazer Star White
Mope er en lekker Blazer i et tidløst design fra PBO. Blazeren er foret og elastisk med diskret skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er blazeren som kan brukes til det meste. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S.
229529-229

CAMBIO
Piper Short White Denim White
Piper Short er en delikat hvit bomullsjeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdag og fest.Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide under eller kontakt oss - vi elsker å hjelpe!
229705-10

Fabienne Chapot
Brody Broderie Blouse Light blue
Brody Broderie Blouse fra Fabienne Chapot er en vakker bluse som er perfekt for de som ønsker å legge til et sofistikert og feminint element til garderoben sin. Blusen har puffermer som gir en elegant og tidløs look og vakre broderidetaljer. Den har kneppestolpe i front, brede mansjetter og en ståkrage med volangkant rundt, som gir en flott finish. Den kommer i en avslappet passform og er laget av 100% bomull som gjør den myk og behagelig å ha på seg.
229885-48

MUNTHE
Jast Blouse Ivory
Jast Blouse er en nydelig bluse fra Munthe. Blusen har rund hals, trekvart lange ermer med en liten puff som gir en moderne og trendy look. Blusen har normal passform og er laget i en myk og behagelig Ecovero viskoseblanding med et vakkert blomsterprint. Med sine trekvart lange ermer er Jast blusen perfekt både til vår-og sommersesongen, og vil garantert bli en favoritt i garderoben din. Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36.
229730-9

RUE DE FEMME
Lilou Blouse Cream
Lilou Blouse er en romantisk bluse med Broderie Anglaise-stoff. Skjorten har rund hals med ståkrage som åpnes med to knapper for en mer v-hals. Den har lange voluminøse ermer med volangkant over skuldrene og på mansjettene. Supersøt bluse som kan styles til det meste i vår- og sommergarderoben.
229826-12

RUE DE FEMME
New Selym Shirt Blue fog
New Selym Shirt er en klassisk skjorte i et vakkert blondestoff fra Rue De Femme. Blusen har krage, lange ermer med mansjetter og kneppestolpe som går helt ned med delikate perlemorsknapper. Skjorten er foret og kommer i en rett fasong. Dette er skjorten med det lille ekstra som kan brukes både til hverdags, jobb og fest.
229822-554