Til toppen

LEVETÉ ROOM

Adora 1 Dress Primrose pink

Produktnummer: 229746-534
Fra:

inkl. mva.

Adora 1 Dress er en supersøt kjole med et vakkert print fra Levete Room. Kjolen har v-utringning, lange ermer og knytebelte i livet som gir den en feminin silhuett. Skjørtedelen har a-fasong med kapper og lengde til over kneet. Den kommer med en avtagbar underkjole. Kjolen er normal i størrelsen

 

  • 100% Viskose

 Underkjole

  • 95% Viskose
  • 5% Elastan

ENAMEL
Hoops Celin Clear
Hoops Celin er et par superkule festøredobber for den som elsker en edgy, men fortsatt feminin look. Celin kan brukes på tre forskjellige måter. Bøylene kan enten brukes alene, som et par flotte hverdagsøreringer, eller du kan sette på anhengene på to forskjellige måter. Hvis du snur zirkonia-siden utover vil du få et festlig iøynefallende utseende. Du kan også snu den polerte gullsiden utover for et mer kult, rolig og eksklusivt utseende.
229775-437

ENAMEL
Hoops Kamma Gold
Så kule hoops fra Enamel, dekorert med to lekre steiner. Kamma øreringer gjør seg lekkert alene men vi liker også å kombinere de med andre varianter. Dette designet kommer også som ring - denne heter "Ring Rose".
229017-130

ENAMEL
Necklace Cherry Red
Så søtt smykke dekorert med et kirsebær. Cherry necklace er for deg som setter pris på de små detaljene. Kjempefin å kombinere med andre smykker. Denne stylen finnes i to farger, rød og rosa.
229022-50

ENAMEL
Necklace Organic Clover Gold
Kløverserien fra Enamel har fått nytt design. Dette er en nytolkning av Enamel sine originale kløverstiler og snakker et mer nyansert språk. Firkløver er et eldgammelt symbol på lykke og bringer lykke til bæreren. Dette kløverkjede har en litt større kløver enn vanlig og kan derfor brukes på flere forskjellige måter. Det er moderne og klassisk på samme tid. Kløveret kan derfor kombineres med en mengde andre kjeder og gi et trendy utseende, men det kan også enkelt stå alene og gi et mer klassisk preg. Det finnes også matchende øredobber og armbånd.
229610-130

Fabienne Chapot
Chrisje Dress Fuchsia
Chrisje Dress er en elegant og feminin kjole fra Fabienne Chapot. Kjolen har ståkrage med blonder rundt og lange ermer med utsvingte mansjetter med sløyfer og hullemønster, noe som gir blusen en ekstra touch. Den har stoffkledde knapper i front, sløyfebelte i livet og kommer i en kort avslappet fasong. Perfekt sommerkjole både til ferie og fest.
229892-61

MEIMEI J
Dress M3EA36 Ribes
Dress M3EA36 er en elegant bomullskjole fra Meimeij. Kjolen har klassisk krage og skjult kneppestolpe foran. Den har falne skuldre og korte ermer med smock rundt som gir en fin rynkeeffekt. Kjolen har lommer i sidene og kommer i en avslappet fasong med knytebelte i midjen. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg italiensk str 42 som tilsvarer en norsk str 38.
229899-558

GUSTAV
Hali Coral Long Dress Coral print
Hali Coral Long Dress fra Gustav er en lang, vakker og feminin kjole med et delikat paisley-mønster. Kjolen har en rund hals med en V-åpning som går ned til brystet. Den har lange ermer med elastiske mansjetter og smock foran, som gir en feminin touch og fremhever midjen på en flatterende måte. Kjolen kommer i en nydelig coral farge. Dette gjør den til et perfekt valg for sommerens fester og andre spesielle anledninger.
229789-553

GUSTAV
Hali Rose Long Dress Rose print
Hali Rose Long Dress er en vakker kjole fra Gustav. Kjolen har et vakkert blomsterprint i nydelige coralrosa toner som gir den et romantisk og lekent utseende. Den har rund hals med åpning som lukkes med en knapp, og smock rundt både halsen og mansjettene som gir den et elegant preg. Kjolen har en lang og flytende design som gir en fantastisk bevegelse og følelse når man går. Den kommer i en feminin og avslappet passform. Hali Rose er perfekt til både hverdagsbruk og til mer spesielle anledninger. Kjolen kan styles opp med høye hæler og tilbehør for en mer formell look, eller kombineres med sandaler og en denimjakke for en mer avslappet stil. De søte detaljene og vakre blomsterprinten gjør denne kjolen til et must-have for enhver garderobe.
229788-552