Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Skjorter

Visning
Sorter
NEO NOIR Briony Mix Stripe Blouse Light blue

Briony Mix Stripe Blouse er en supersøt pinstripe bluse fra Neo Noir. Blusen har krage med volangkant og smockdetaljer, v-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har albuleange ermer med smock og volanger på mansjettene. Blusen kommer i en rett og løstsittende passform som lett kan styles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229987-48
Fra:
Copenhagen Muse Ultra SS Shirt Black

Ultra Shirt fra Muse Copenhagen er en nydelig kortermet skjorte med vakre detaljer. Blusen har rund ståkrage, korte voluminøse ermer med mansjetter og skjult kneppelukking i front. Skjorten kommer i et lett transparent stoff dekorert med vakre hullebroderier. Ultra Shirt har en avslappet passform og er god i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229902-99
Fra:
Copenhagen Muse Ultra SS Shirt Jet stream

Ultra Shirt fra Muse Copenhagen er en nydelig kortermet skjorte med vakre detaljer. Blusen har rund ståkrage, korte voluminøse ermer med mansjetter og skjult kneppelukking i front. Skjorten kommer i et lett transparent stoff dekorert med vakre hullebroderier. Ultra Shirt har en avslappet passform og er god i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229902-529
Fra:
MUNTHE Greek Shirt Rose Rose

Greek Shirt fra Munthe er en trendy og unik skjorte i 100% silke. Skjorten har ståkrage med v-hals, kneppelukking øverst og 3/4 lange ermer. Den kommer med et kult sommerinspirert print som skaper en edgy look. Bruk skjorten til hverdags med et par vide linbukser og loafers, eller med en shorts eller miniskjørt for den perfekte ferie-looken. Skjorten kommer i en avslappet fasong og er normal til stor i størrelsen.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229984-68
Fra:
LEVETÉ ROOM Bex 2 Shirt Flame

Bex 2 Shirt fra Levete Room er en klassisk hvit skjorte med oransje striper som gir den en sommerlig look. Skjorten har krage, kneppestolpe hele veien ned og kommer i en rett avslappet fasong. Den er laget i en myk og behagelig bomullskvalitet med Levete-logo festet på skjorten bak i nakken. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229966-387
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Black

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en stilfull og allsidig skjorte. Skjorten har rund krage, skjult kneppestolpe, brystlommer og epauletter som gir den et trendy og moderne utseende. De korte puffermene gir et luftig og behagelig uttrykk og foldene bak fremhever den uformelle passformen. Bruk skjorten med det tilhørende skjørtet Molly Skirt for en herlig og sommerlig look. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Skjorten er stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229906-99
Fra:
LOIS Charlize Rustic Linen Rustic rinse

Charlize Rustic fra Lois er en stilig skjortejakke laget av en deilig bomull og lin kvalitet. Skjorten har klassisk krage, lange ermer med mansjetter og lukkes med knepping i front. Den har også to lommer på fremsiden, hvor den ene er pyntet med Lois-merket. Skjortejakken har en moderne, croppet fasong som gir en trendy look. Charlize Rustic er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229771-547
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 12 Shirt White

Naja 12 Shirt er en elegant skjorte fra Levete Room. Skjorten har lange ermer, klassisk skjortekrage og kneppestolpe i front. Den har søte blonder ved skuldrene som gir en ekstra touch av eleganse. Skjorten kommer med en avslappet passform og er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229965-10
Fra:
Fabienne Chapot Tootsie SS Blouse Cream

Tootsie SS Blouse er en vakker bluse fra Fabienne Chapot. Blusen har korte puffermer, høy krage med volangkant rundt og en gulltilpasset knapp med Fabienne Chapot-logoen. Den har nydelig broderier og åpne detaljer på brystet som gir den en ekstra touch. Blusen kommer i en rett passform som passer perfekt både til hverdags og fest. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229889-12
Fra:
Copenhagen Muse Natu Shirt Green

Natu Shirt er en vakker ermeløs skjorte fra Copenhagen Muse. Skjorten har rund krage og korte ermer, begge pyntet med broderie anglaise. Skjorten kommer i en avslappet passform med kneppestolpe foran. Dette er skjorten med det lille ekstra, bruk den til festen med en skinnbukse og pumps, eller med en lett linbukse og sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjorten er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229903-30
Fra:
Copenhagen Muse Hilde Shirt Jet stream

Hilde Shirt er en vakker skjorte med søte broderidetaljer fra Copenhagen Muse. Skjorten har rund hals med ståkrage, skjult kneppestolpe i front og lange ermer med brede mansjetter. Skjorten er lett transparent med små blonder og broderte blomster som går ton i ton med resten av skjorten. Den kommer i en avslappet passform med voluminøse ermer. Style den med pumps og skinnskjørt til festen, eller med en bukse som går ton i ton til jobb og hverdags. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229908-529
Fra:
BUSNEL Romy Shirt Ecru

Romy Shirt er en delikat linskjorte med flotte detaljer fra Busnel. Skjorten har klassisk krage, kneppestolpe i front med gullknapper og halvlange vide ermer med brede mansjetter. Den kommer i en avslappet passform og er laget av naturlig pustende lin som føles flytende og lett. Skjorten er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229820-16
Fra:
Lenker
Min side