Til toppen

STENSTRØMS

Siri Beige

Produktnummer: 229617-80
Fra:

inkl. mva.

Siri er en feminin rutete vintage-inspirert flanellskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe, mansjetter og avslappet passform. Dette er en casual-cool skjorte som kan brukes til både hverdags og jobb. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 36.

  • 80% Bomull
  • 20% Modal
  • Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 36.

Skjorten er normal i størrelsen.

NEO NOIR
Avery Suit Blazer Dusty brown
Avery Blazer fra Neo Noir er en komfortabel blazer i klassisk design fra Neo Noir. Den har skulderputer, jakkeslag, lommer foran og lukkes med en knapp. Blazeren kommer i en myk og drapert kvalitet som er løstsittende. Dette er den perfekte blazeren som kan styles til det meste.
229505-484

CAMBIO
Parla Cosy Overdyed Blue
Smal jeans fra Cambio. Denne modellen heter Parla Cozy Overdye og er den mørkeste "jeansen" fra Cambio. Denne ligner veldig på vår modell Paris. Parla kommer med dekorerte baklommer og 32 tommers lengde på bena, klassisk medi-høyde på livet, knapp og glidelås. Mørkeblå bukse med mørk beige søm som gjør den enkel å bruke til både fest og hverdag. En veldig god jobbukse som kan styles med både blazer og skjørte, samt enkle og pyntet overdeler fra både Munthe og Levetè Room.
228802-40