Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Sand

Visning
SAND Dori High Trousers Kitt

Dori High Trousers er en klassiske dressbukser med tidløst design fra Sand. Buksen har behagelig fasong med medium høyt liv med beltehemper og vide rette ben. Den har stikklommer, passepoilerte baklommer og lukkes med knapp og glidelås. Style den med den tilhørende Blazeren Remi for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230466-81
Fra:
SAND Remi Blazer Kitt

Remi Blazer er en elegant blazer med et tidløst design fra Sand Copenhagen. Blazeren er foret og elastisk, med diskrete skulderputer. Den har lommer foran med klaffer, klassiske jakkeslag og lukkes med to knapper foran. Blazeren har AMF-sømmer og en innskåret kantet revers, som gir den et tidløst og sofistikert utseende. Dette er blazeren som passer perfekt for både formelle og uformelle anledninger, og utgjør en verdifull tillegg til basegarderoben. Style den sammen med den matchende buksen, Dori High Trousers, for den ultimate dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230467-81
Fra:
SAND Daryana Jacket Panels

Daryana Jacket er en delikat bouclejakke fra Sand Copenhagen. Jakken har krage, knapper foran, lommer i sidene og vide ermer. Daryana er en sikker stilvinner denne våren, en perfekt overgangsjakke i vevd tweed med en avslappet passform. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230465-660
Fra:
SAND Ginette Pointy Blazer Light blue

En feminin og elegant blazer i klassisk design fra Sand. Ginette Pointy Blazer har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag og lukkes med to knapper i front. Jakken er laget i en behagelig linkvalitet, noe som gjør den perfekt til varme sommerdager. Style den med den tilhørende dressbuksen Dori High Trousers eller med en hvit jeans for den perfekte sommer-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Finnes også i beige.

230469-48
Fra:
SAND Ginette Pointy Blazer Beige

Ginette Pointy Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra Sand. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag og lukkes med to knapper i front. Jakken er laget i en behagelig linkvalitet, noe som gjør den perfekt til varme sommerdager. Style den med den tilhørende dressbuksen Dori High Trousers eller med en hvit jeans for den perfekte sommer-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Finnes også i lyseblå.

230469-80
Fra:
SAND Dori Linen Trousers Light blue

Tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Dori Linen Trousers fra Sand har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. FInnes også i beige.

230468-48
Fra:
SAND Dori Linen Trousers Beige

Dori Linen Trousers fra Sand er en tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Buksen har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230468-80
Fra:
SAND Clareta Long Coat Ebony black

Clareta Long Coat er en lang, elegant og foret ullkåpe fra Sand Copenhagen. Kåpen har klassisk krage med slag, lommer i sidene og lukkes med to knapper i front. Den kommer i en rett fasong med splitt bak og belte i livet. Tidløs og klassisk kåpe som alltid er like aktuell. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230145-580
Fra:
SAND Ginette Pointy Ebony black

Ginette Pointy Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra Sand. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag med pene søm detaljer og lukkes med to knapper i front. Style blazeren med den tilhørende buksen Dori High Trousers for den perfekte dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Blazeren er normal i størrelsen. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230146-580
Fra:
SAND Dori High Trousers Ebony black

Dori High Trousers er en klassiske dressbukser med tidløst design fra Sand. Buksen har behagelig fasong med medium høyt liv med beltehemper og vide rette ben. Den har stikklommer, passepoilerte baklommer og lukkes med knapp og glidelås. Style den med den tilhørende Blazeren Ginette for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230147-580
Fra:
SAND Matt Wrap Blouse Champagne

Matt Wrap Blouse er en elegant skjortebluse med Cache-coeur åpning foran fra Sand. Blusen har klassisk krage, lange ermer med mansjett, v-utringning og omslags-lukking med knyting i siden. Dette er den perfekte "from desk to party" skjorten som passer både til bukser og skjørt. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Du finner også blusen i sort hos oss.

230149-104
Fra:
SAND Matt Wrap Blouse Ebony black

Matt Wrap Blouse er en elegant skjortebluse med Cache-coeur åpning foran fra Sand. Skjorteblusen har klassisk krage, lange ermer med mansjett, v-utringning og omslagslukking med knyting i siden. Dette er den perfekte "from desk to party" skjorten som passer både til bukser og skjørt. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Denne blusen finnes også i beige.

230149-580
Fra:
Lenker
Min side