Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

BRUUNS BAZAAR

Phlox Silke Blouse Black

Produktnummer: 229449-99

Phlox Silke Blouse er en feminin smockbluse i vakkert trykk. Blusen har voluminøse gjennomsiktige ermer, høy hals med volangdetaljer og knapper i nakken. Style gjerne blusen med det tøffe skjørtet Vegani Imma Skirt til jobb og fest eller bruk det med en flare jeans for en mer casual-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

 

 

  • 92% Polyester
  • 8% Elastan Mesh

         Maskinvask 30 grader

 

Modellen vår har på seg størrelse 36.

Blusen er normal til stor i størrelsen.

DANTE 6
Duran Leather Pants Raven
Duran Leather Pants er en superelegant skinnbukse i flott kvalitetsskinn fra Dante 6. Buksen har elastisk høy midje med volanger og lærbelte. Buksen har sidelommer og kommer i en komfortabel passform med god stretch. Duran er laget i premium nappa-stretch-skinn som er supermyk og behagelig å ha på seg. Et must-have til høst og vintergarderoben. Style buksen med en strikkegenser for en casual-look, eller kle den opp til fest og jobb med en elegant bluse. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg str 2/S/36.
229586-438

MUNTHE
Aroscope Black
Vakker, kortermet topp i 100% silke fra Munthe. Toppen har store, flagrende ermer og rund hals med splitt, som lukkes med knapper. Vanlig passform og ekstra volum nederst. Modellen er 180 cm høy og har størrelse 36 på.
229439-99

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Lilli Ditte Shirt Snow white
Lilli Ditte Shirt er en luksuriøs og feminin skjorte med vakre detaljer. Skjorten har broderi i kragen, skjulte knapper foran og mansjetter på ermene. Den kan brukes både alene eller under en kjole. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229448-1