Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

PBO

Siden 1994, har PBO Group vært dedikert å skape Philosophy Blues Original til et mektig og høyprofilert motemerke. PBO har hele tiden vært opptatt av at et merke ikke skal bli bedre enn produktet selv. Med andre ord, et sterkt fundament i bedriften er nøkkelen til suksess - sett fra markedets side - skiller de seg ut med gode kvaliteter til gunstige priser.

Visning
Sorter
PBO Blaine Top 124 Black

Blaine Top er en elegant bluse i silke fra Philosophy Blues Original. Blusen kommer i en herlig petroleumsfarge med et grafisk print. Den har V-hals med skjult kneppestolpe foran, rett fasong og korte ermer. Dette er den perfekte sommerblusen som kan brukes til enhver anledning. Style den med den tilhørende buksen Derek Pants for den ultimate ferielooken.

230593-99
Fra:
PBO Riona T-shirt White

Riona T-skjorte fra PBO er en klassisk t-skjorte med et vakkert blomstertrykk på forsiden. T-skjorten har båthals, korte ermer og kommer i en avslappet passform. Dette er t-skjorten som garantert vil bli et blikkfang, ideell for både hverdagsbruk og uformelle helgeaktiviteter, for det lille ekstra til antrekket.

230594-10
Fra:
Tilbud
PBO Morino Top 124 star white

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue, spice coral og white. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-715
Fra:
Tilbud
PBO Morino Top 124 Spice coral

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue og spice coral. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-681
Fra:
Tilbud
PBO Morino Top 124 Sky blue

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, spicy coral og sky blue. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-123
Fra:
PBO Ira Blouse Watercolour

Ira Blouse er en flott, løstsittende bluse med et delikat "watercolour" mønster fra PBO. Blusen har V-utringning, stående krage og halvlange, voluminøse ermer. Blusen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230590-680
Fra:
PBO Shira Short Skirt Chocolate

Shira Short Skirt fra PBO er et kort skjørt med omslagseffekt. Skjørtet har A-fasong med skjult glidelåslukking i siden. Style skjørtet med den tilhørende jakken Violana for en trendy sommerlook. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230592-228
Fra:
PBO Vionala Jacket Chocolate

Vionala Jacket er en kort, skjortedesignet jakke fra PBO. Jakken har klassisk krage, knappestolpe med gullknapper foran og lange ermer med knapp på mansjettene. Jakken kommer i en boxy passform med god stretch. Style jakken med det tilhørende skjørtet Shira Short Skirt for en trendy sommerlook. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230591-228
Fra:
PBO Kadina Skirt Black

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-99
Fra:
PBO Kadina Skirt Nomad

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-374
Fra:
PBO Laymond Pants Offwhite

Laymond Pants er en behagelig dressbukse med et avslappet utseende fra PBO. Buksen har elastisk linning og snøring i midjen. Den har stikklommer og rette, vide ben. Buksen kommer i herlig lin-kvalitet som gjør den helt perfekt for varme sommerdager, enten du bruker den på kontoret eller til hverdags. Style buksen med den tilhørende blazeren Telloka for den perfekte dresslooken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230588-11
Fra:
PBO Laymond Pants Cashmere Blue

Laymond Pants er en behagelig dressbukse med et avslappet utseende fra PBO. Buksen har elastisk linning og snøring i midjen. Den har stikklommer og rette, vide ben. Buksen kommer i herlig lin-kvalitet som gjør den helt perfekt for varme sommerdager, enten du bruker den på kontoret eller til hverdags. Style buksen med den tilhørende blazeren Telloka for den perfekte dresslooken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230588-260
Fra:

PBO - Philiospohy og Blues

Den perfekte drakten er essensiell til enten jobb eller fest, og hos Deguy finner du flere du kommer til å elske. Ikke bare er Philosophy dressjakken stretchy, men den har et moderne og urbant preg som gjør den like anvendlig med buksene Blues og Beck, men også en jeans. Blues og Beck er to sterke dressbukse-modeller i samme jerseystoff som Philopsophy. Du kan toppe hele antrekket med skjørtet Adelina som også kommer i både sort og blått.

Kvalitet er nøkkelen

Hos PBO står silke-stretch høyt i fokus. Brukervennlighet og kvalitet går ikke alltid like godt sammen, men hos PBO er dette noe vi ser fungerer perfekt. Nanna og Twigs er flotte topper i silke og viskose som oppfyller de strenge krav PBO har satt seg og vi elsker de. 

 

Lenker
Min side