Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Høstens Blazere

Høstens Blazere

En klassisk blazer går aldri av moten og kan være en smart garderobeinvestering som varer i mange år. Hos Deguy er vi god på drakter og ikke minst blazere. Denne sesongen har vi et bredt utvalg med god variasjon. Her kan du velge mellom den minimalistiske og litt oversized, feminint innsvinget eller med detaljer som gjør det lille ekstra. Kos deg med denne smakebiten av hva vi har å by på!

Eloise blazer fra Rue de Femme har allerede rukket å bli en hit denne høsten. Dette er en dobbeltspent blazer i klassisk fasong. Vi elsker at den har ton-i-ton knepping i front og ikke minst liker vi den stretchy kvaliteten. Fullfør antrekket med den tilhørende dressbuksen Flare Pants for den klassiske suit-looken.

 

Flare Pants - Rue De Femme - 1199,-

Hvis du ønsker deg en blazer med edge uten at det blir for mye, er Eillin Blazer fra Dante6 perfekt. Den har et pent belte i livet som gir deg en feminin passform -og kule detaljer som fremhever skulderputene samtidig som den kommer i en delikat kremfarge som roer det hele ned. 

Eillin Blazer kan også styles med bukser og skjørt i kontrastfarger. Her har vi satt den sammen med Ray 5 Pocket fra Cambio.

Eloise blazer fra Rue de Femme har det lille ekstra. Med dobbelspent gullknepping og lekre lurexdetaljer i den røffe bouclekvaliteten er dette den perfekte "from desk to party" blazeren som passer til enhver anledning. Tilgjengelig i to farger- grønn og sort.

Mope blazer fra PBO har en tidløs fasong som aldri går av moten. Den er lett innsvinget og noe kortere enn de andre vi har sett på til nå. Den kommer i en lett og myk stretchkvalitet som er behagelig på. Dette er en allsidig klassiker som kan brukes til jobb, fest og hverdags. Mope kommer i sort og i offwhite. Begge er pyntet med nydelige gullknapper.

DETTE VAR KUN EN SMAKEBIT

DETTE VAR KUN EN SMAKEBIT

Se alle BLAZERE
Lenker
Min side