Til toppen

Hårklemmer med perler er en stor trend denne sesongen og så klart er deguy med på bølgen. Vi har kjøpt inn fire nydelige varianter av hårspenner som vi er sikker på du kommer til å elske. Alle fire variantene er ca 8 cm brede men men har forskjellig utforming. perleklemmer blir favoritten til åhåret hele denne sommeren.

Sorter etter: Navn (a > å)

DEGUY
Flower Hairclip

Nydelig gullfarget hårklemme med hvite perler formet som blomster på en rekke. Perleklemmer er en must-have denne sesongen. Se også de andre variantene vi tilbyr. Måler ca 8 cm lang.
227747

DEGUY
Pearl Hairclip Small

Nydelig gullfarget hårklemme med hvite perler på rekke. Nydelig oppbygging med små og større perler. Perleklemmer er en must-have denne sesongen. Se også de andre variantene vi tilbyr. Måler ca 8 cm lang.
227725

DEGUY
Pearly Hairclip

Nydelig gullfarget hårklemme med hvite perler. Nydelig oppbygging med små perler i bunn og tre større perler over. Perleklemmer er en must-have denne sesongen. Se også de andre variantene vi tilbyr. Måler ca 8 cm lang.
227726

DEGUY
Square Pearl Hairclip

Nydelig hårspenne med perler i rektangulær utforming. Gull i bunn og med lyse perler. Dette er en av de største trendene denne sesongen. Ca 8 cm lang.
227727

Hårklemmer