Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Fabienne Chapot

FABIENNE CHAPOT

Visning
Fabienne Chapot Archana Dress Coral multi

Archana Dress er en supersøt omslagskjole med et vakkert print fra Fabienne Chapot. Kjolen har v-utringning, korte utsvingte ermer og er ankellang med asymetrisk bunn Kjolen har omslagslukking med knyting i siden som gir en flatterende silhuett. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229890-64
Fra:
Fabienne Chapot Brody Broderie Blouse Light blue

Brody Broderie Blouse fra Fabienne Chapot er en vakker bluse som er perfekt for de som ønsker å legge til et sofistikert og feminint element til garderoben sin. Blusen har puffermer som gir en elegant og tidløs look og vakre broderidetaljer. Den har kneppestolpe i front, brede mansjetter og en ståkrage med volangkant rundt, som gir en flott finish. Den kommer i en avslappet passform og er laget av 100% bomull som gjør den myk og behagelig å ha på seg.

229885-48
Fra:
Fabienne Chapot Chrisje Dress Fuchsia

Chrisje Dress er en elegant og feminin kjole fra Fabienne Chapot. Kjolen har ståkrage med blonder rundt og lange ermer med utsvingte mansjetter med sløyfer og hullemønster, noe som gir blusen en ekstra touch. Den har stoffkledde knapper i front, sløyfebelte i livet og kommer i en kort avslappet fasong. Perfekt sommerkjole både til ferie og fest.

229892-61
Fra:
Fabienne Chapot Clarissa Blouse Cream

Clarissa Blouse er en elegant og feminin bluse fra Fabienne Chapot. Den har et unikt design med utsvingte mansjetter som har sløyfer og hullemønster. Blusen har stoffkledde knapper i front og ståkrage med blonder rundt gir blusen en ekstra touch av eleganse, samtidig som den er moderne og trendy. Blusen har en behagelig passform, og stoffet er lett og pustende, noe som gjør den perfekt for varmere vær. Blusen er laget av 40% lin og 60% viskose, som gir den en unik tekstur og utseende. Clarissa er et flott tilskudd til enhver garderobe, og er en tidløs klassiker som aldri går av moten.

229886-12
Fra:
Fabienne Chapot Marley Dress Leopard

Marley Dress fra Fabienne Chapot er en elegant omslagskjole med leopardprint og hullemønster. Kjolen har v-skjæring og et justerbart knytebånd i midjen, som skaper en feminin silhuett. Den har albulange, voluminøse puffermer med sløyfe. Kjolen er knelang og har flytende skjørtedel med volangkant nederst. Style kjolen med pumps og dressjakke til sommerfesten, eller med sneakers for en mer casual sommer-look. Kjolen er normal til stor i størrelsen, modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229891-208
Fra:
Fabienne Chapot Phil T-Shirt Cream

Phil T-Shirt er en stilren og klassisk t-skjorte fra Fabienne Chapot. T-skjorten er hvit med rund hals og korte ermer. Det som skiller denne t-skjorten fra andre, er de fine broderte hjertene som gir en subtil og søt touch til designet. Den kommer i en avslappet passform som er lett å style både til hverdags og jobb. Phil T-skjorten er en perfekt base for enhver garderobe. T-skjorten er laget av 100% økologisk bomull, som er mykt, behagelig og bærekraftig.

229887-12
Fra:
Fabienne Chapot Sophia Blouse Cream

Sophia Blouse er en nydelig skjortebluse med broderte blomster fra Fabienne Chapot. Den har klassisk krage og kneppestolpe i front som går helt ned, noe som gir en elegant og tidløs look. Den har lange ermer med gullknapper på mansjettene, som gir en ekstra touch av eleganse. Blusen har en avslappet passform som er behagelig ha på seg, samtidig som den gir et sofistikert look. Den passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger, og kan enkelt styles med jeans eller dressbukser. Blusen er laget av 54% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, som er en type viskose som er luftig, smidig og bevisst.

229888-12
Fra:
Fabienne Chapot Tootsie SS Blouse Cream

Tootsie SS Blouse er en vakker bluse fra Fabienne Chapot. Blusen har korte puffermer, høy krage med volangkant rundt og en gulltilpasset knapp med Fabienne Chapot-logoen. Den har nydelig broderier og åpne detaljer på brystet som gir den en ekstra touch. Blusen kommer i en rett passform som passer perfekt både til hverdags og fest. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229889-12
Fra:
Lenker
Min side