Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

RUE DE FEMME

Electra SS Shirt Lavender

Produktnummer: 229345-118

Electra Shirt er en supersøt kortermet skjorte med ruter fra Rue De Femme. Den har knapper hele veien ned, ståkrage med rysjekant samt rysjekant og strikk rundt de korte ermene. Skjorten har en rett fasongen og er normal i størrelsen. Dette er en klassisk sommerskjorte som er superdelikat sammen med en hvit linbukse eller en hvit shorts.

 

  • 55% Bomull
  • 45% Polyester

      Maskinvask 30 grader

Tilbud

PIESZAK
Anika Shorts White
Anika Shorts er en myk og behagelig shorts fra Pieszak. Den er lårkort med en klassisk fasong, middels høyt liv, skråstilte sidelommer og baklommer. Shortsen har en liten oppbrett nederst og kommer i en god stretchy bomullskvalitet. Dette er en superfin shorts til både fritid og jobb. Style den til sommerfesten med en lekker bluse eller til hverdags med en t-skjorte og strikkegenser over.
229384-10

Tilbud

LOIS
Culotte Linen Colour White
Culotte Linen Colour er en lett og herlig linbukse fra Lois. Buksen har en avslappet passform med høyt liv, beltehemper, rette og vide ben. 5- lommersmodell som lukkes med knapp og glidelås. Dette er den perfekte sommerbuksen til varme sommerdager. Vi anbefaler å velge den største størrelsen dersom du er mellom to størrelser.
229143-10