Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

RUE DE FEMME

Clary Shirt Offwhite

Produktnummer: 229180-11

Clary Shirt fra Rue De Femme er en supersøt skjorte med volang og smock detaljer. Den har trekvarte ermer med strikk på mansjetten og volang foran som går hele veien rundt til baksiden. Skjorten er noe stor i størrelsen, rett i fasongen og uten stretch. Style skjorten med et par lyse flare jeans, dressbukse eller skjørt. Dette er den perfekt skjorten til vårgarderoben og kan brukes til enhver anledning.

RUE DE FEMME
Bibbi Shirt Offwhite
Bibbi Shirt fra Rue De Femme er en skjorte med en søt puritansk dobbel blondekrage. Rund utringning med skjult kneppestolpe foran og med søte blondevolanger nederst på mansjetten. Rett i fasongen uten stretch. Denne skjorten kan du style med en genser og et par vide jeans eller med en smal bukse og høye støvletter.
229179-11

Tilbud

GUSTAV
Gunvar Frill Shirt White
Gunvar Frill Shirt fra Gustav er en elegant hvit skjorte med en delikat rysjekant fra kragen og ned. V-utringet med knapper som blir skjult av rysjekanten. Skjorten er litt innsvinget, men ikke ettersittende i fasongen. Denne skjorten er enkel og style både til hverdag, jobb og fest.
229166-10

Tilbud

GUSTAV
Kora Shirt Beach
Kora Shirt fra Gustav er en superlekker skjorte i en herlig cupro kvalitet. Den har nydelige blondedetaljer langs knappestolpen og rundt overarmene. Den lette smock effekten rundt halspartiet gir den et elegant viktoriansk utrykk. Skjorten er rett i fasongen med avrunding nederst både foran og bak. Dette er skjorten som passer til enhver anledning.
229164-452