Til toppen

Arma

ARMA ble startet i 1985 i Amsterdam og jobbet ekslusivet med skinn og pels. Arma er kjent for sin perfekte kombinasjon tradisjon, høy kvalitet og innovasjon. Med flere enn 900 utsalgssteder over hele verden har Arma blitt et kjent varemerke for førsteklasses skinnkvaliteter.

 

Skinnbukser

For hvert produkt som blir valgt ut, blir skinnet nøye vurdert. Zonne er en skinnbukse vi alltid har hos Deguy. Dette er en fantastisk stretchbukse i skinn med glidelås i siden. Stoffet på innsiden gjør den helt perfekt til fest eller til en fin hverdag med en avslappet silkeskjorte eller kul mohairgenser fra Tricot eller Munthe.

Sorter etter:

ARMA
Zonne 217
Rålekker smal skinnbukse (tights) fra Arma. Buksen har glidelås i siden, behagelig stretchy kvalitet, er høy på livet og har god lengde. Er du usikker på hva du skal ha på deg, er du alltid stilfull med en sort skinnbukse. Denne kan styles til enhver anleding! Vi ser at mange velger å gå ned en størrelse da buksen ser finest ut på når den sitter godt.  Vaskes i maskinen på 30% med en ts grønnsepe.
226852