Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Lange Skjørt

Visning
MUNTHE Carson Skirt Ivory

Carson Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt og har skjult strikk i midjen. Carson kommer med et vakkert blomsterprint på offwhite base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230583-9
Fra:
MUNTHE Charming Skirt Natur

Charming Skirt fra Munthe er et Plissert skjørt med elegante striper, laget av resirkulert polyesterblanding, med en elastisk linning i midjen. Skjørtet er midi-langt, og har en normal passform. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230444-384
Fra:
NEO NOIR Frankie D Skirt Black

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Modellen er 176 cm og bruker størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Fransisco 1 Skirt Castor gray

Fransisco Skirt er et elegant skjørt fra Levete Room. Skjørtet kommer i en lekker grønnfarge med nydelige blondedetaljer. Skjørtet har glidelås lukking bak og splitt nederst på den ene siden. Fransisco kommer i en ettersittende passform og er ankellangt. Kombiner skjørtet med en t-skjorte og et par sandaler for en avslappet og kul sommelook. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230418-669
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 1 Skirt Turtledove

Ginger 1 Skirt er et feminint strikket midi-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har elastisk linning og er designet i et delikat strikket mønster. Style skjørtet med den tilhørende t-skjorten Ginger 2 og et par sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230614-353
Fra:
STENSTRØMS Heidi Linen Skirt Green

Heidi Linen Skirt er et lett og behagelig linskjørt fra Stenstrøms. Skjørtet har en klassisk A-fasong med kneppestolpe foran og cargo-lommer i sidene for en ekstra touch. Heidi har beltehemper, slik at du kan style det med et belte etter eget ønske for å fremheve midjen og skape variasjon i looken. Heidi Linen Skirt er det ideelle valget for varmere dager når du ønsker både stil og komfort. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230380-30
Fra:
PBO Kadina Skirt Black

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-99
Fra:
PBO Kadina Skirt Nomad

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-374
Fra:
RUE DE FEMME Kohia Skirt Stone

Kohia er et elegant, ankellangt pencil skirt fra Rue de Femme. Skjørtet har en normal midje med glidelåslukking, splitt bak og lommer på sidene. Det har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. Style skjørtet med den matchende blazeren Safia for den perfekte dress-looken.

230400-253
Fra:
Copenhagen Muse Molly Skirt Black

Molly Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230371-99
Fra:
Copenhagen Muse Molly Skirt Cameo brown

Molly Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230371-626
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt White

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Skjørtet kommer i tre farger - navy, island fossil og white.

230617-10
Fra:
Lenker
Min side