Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

SKJØRT

Her finner du alle våre skjørt i mange fasonger og farger. Bruk gjerne menyen for å spesifisere hvilket type skjørt du ser etter. Vi tilbyr sesongens skjørt som kan matches med sesongens overdeler og strikkegensere. Enten du ønsker et skjørt som flyter lett rundt bena dine, eller et mer smart skjørt som kan brukes til jobb, men som også kan pyntes til fest. - Deguy har det du trenger. 

Visning
Sorter
Copenhagen Muse Oline Skirt Jet stream

Oline Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt med et delikat mønster fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 177 cm høy og har på seg størrelse S. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230654-529
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 1 Skirt Turtledove

Ginger 1 Skirt er et feminint strikket midi-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har elastisk linning og er designet i et delikat strikket mønster. Style skjørtet med den tilhørende t-skjorten Ginger 2 og et par sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230614-353
Fra:
PBO Shira Short Skirt Chocolate

Shira Short Skirt fra PBO er et kort skjørt med omslagseffekt. Skjørtet har A-fasong med skjult glidelåslukking i siden. Style skjørtet med den tilhørende jakken Violana for en trendy sommerlook. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230592-228
Fra:
PBO Kadina Skirt Black

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-99
Fra:
PBO Kadina Skirt Nomad

Kadina Skirt fra PBO er et langt og avslappet skjørt laget i myk bomullskvalitet. Skjørtet har A-fasong som gir et fint fall, og det har strikk på innsiden av linningen for ekstra komfort. Skjørtet er detaljert med plissering foran og har praktiske lommer i siden. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230589-374
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt White

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Skjørtet kommer i tre farger - navy, island fossil og white.

230617-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt island fossil

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Skjørtet kommer i tre farger - navy, white og island fossil.

230617-724
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt dark navy

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230617-723
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Dusty brown

Carin R Skirt er et stilig kort skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har to lag volanger og en stilig splitt foran, som legger til ekstra dimensjon og bevegelse. Skjørtet har bred smock-midje, som gir det en moderne look og er samtidig superkomfortabelt å ha på seg. Skjørtet kommer i green, black, light blue, white, sand, pink, crown blue, yellow og dusty brown.

230474-484
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Yellow

Carin R Skirt er et stilig kort skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har to lag volanger og en stilig splitt foran, som legger til ekstra dimensjon og bevegelse. Skjørtet har bred smock-midje, som gir det en moderne look og er samtidig superkomfortabelt å ha på seg. Skjørtet kommer i green, black, light blue, white, sand, pink, crown blue og yellow.

230474-20
Fra:
Copenhagen Muse Molly Skirt Black

Molly Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230371-99
Fra:
Copenhagen Muse Molly Skirt Cameo brown

Molly Skirt er et herlig og luftig halvlangt skjørt fra Copenhagen Muse. Skjørtet har en elegant og sofistikert stil med voluminøs design, sideglidelås, stikklommer samt legg som gir en løs og ledig passform. Øvre del av skjørtet er foret for å gi ekstra komfort og kvalitet. Dette skjørtet er et perfekt valg for enhver anledning og vil garantert gi deg en stilig og moderne look. Style skjørtet med en tanktopp for en sommerlig look, eller med en elegant skjortebluse til fest. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230371-626
Fra:

Skjørttrender

Skjørt kan være en vanskelig, men om du finner et som passer deg vil du trives. Skjørt til dame denne sesongen varierer fra 70-talls inspirert skinnskjørt til skjørt med volanger. Skjørtene er noe lengre enn tidligere og har den flotte bias-cut snittet og kommer i lekre print.

 

 SKJØRT TIL JOBBANTREKKET


Vi er veldig glad for å kunne tilby en komplett drakt fra PBO med blazer, bukse og ikke minst skjørt. Dette gjør at jobbantrekket er enklere å variere og man kan fint gå rett fra jobb til en middag i samme antrekket. Bruk gjerne et lekkert skinnskjørt fra Levete Room med en hvit skjorte og en lang svart cardigan. Røft og klassisk. Deguy har lang erfaring med å kle opp forretningskvinner i norske storbyer og vi hjelper gjerne deg.

Lenker
Min side